Adım Adım Microsoft Office Powerpoint 2003 Yazar Belirtilmemiş  - Kitap
Adım Adım

Microsoft Office Powerpoint 2003

1. Baskı, 
Kasım 2004
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
368
Barkod:
9789755094052
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Microsoft’un onayladığı resmi kurs kitabı olma özelliği taşıyan Adım Adım dizisiyle Microsoft Office Uzman Kullanıcı (Microsoft Office Specialist–MOS) sınavına hazırlanacak ve sınav sonunda alacağınız sertifika ile bilgisayar bilginizi kanıtlayacaksınız
Adım Adım Microsoft Office PowerPoint 2003, Microsoft’un elektronik sunu oluşturma programı PowerPoint’in son sürümünü kullanmayı adım adım, hızla ve kendi başınıza öğretecek uygulamalı bir kaynaktır. Kitabın ekinde yer alan CD–ROM, alıştırmaları yaparken kullanacağınız hazır uygulama dosyalarını içermektedir. Kitapta yer alan ekran görüntüleri ise çalışmanızı denetlemenize yardım etmeyi amaçlamaktadır.
Adım Adım Microsoft Office PowerPoint 2003 ile düşüncelerinizi başarılı sunulara dönüştüren araçlarda uzmanlaşacaksınız. Bu kitap size hazır tasarım şablonlarını kullanmayı ya da kendi tasarımınızı kendiniz yapmayı; etkileyici grafikler, diyagramlar, metin ve Web sayfası köprüleriyle anlatmak istediklerinizi görselleştirmeyi; slaytlara animasyon uygulayıp ses ve film ekleyerek ve geçiş efektleri yaratarak sunulara canlılık kazandırmayı; sunuyu elden, Web üzerinden ya da CD ile teslim etmeyi öğretecek. Tüm bunları yaparken Microsoft Office Uzman Kullanıcı (Microsoft Office Specialist) sınavına da hazırlanacaksınız. Sizi Microsoft Office Uzmanlığı’na hazırlayan beceri standartları sayfa kenar boşluğundaki “Microsoft Office Specialist” logosuyla belirlenmiştir.
Adım Adım Microsoft Office PowerPoint 2003, tüm yeni özellikleriyle Microsoft Office PowerPoint 2003’ü kullanmayı kısa zamanda ve hızla öğretecek bir kaynak kitaptır.