KPSS A Grubu Özel Hukuku Ders Notları Komisyon  - Kitap

KPSS A Grubu Özel Hukuku Ders Notları

1. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
27x18
Sayfa:
446
Barkod:
9789944661164
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Murat Eğitim Kurumları olarak 1983 yılından beri eğitim - öğretim alanında hizmet vermekteyiz. Ankara, İstanbul, İzmir, Bursa, Kocaeli, Denizli, Antalya, Adana, Konya'daki KPSS kurslarımız; sürdürdüğü eğitim kalitesi, profesyonel eğitim kadrosu, modern eğitim anlayışı, kurumsal disiplini ve tecrübesiyle her yıl KPSS'de kurs ve yayınlarıyla bireysel ve kitlesel başarılara imza atmaktadır. İşte bu eğitim kadrosu tarafından hazırlanan yayınlarımızda, ÖSYM tarafından günümüze kadar yapılan sınavlar ve sınavlardaki test tekniği dikkate alınarak etkili ve yalın bir dil kullanılmıştır.
İyi bir geleceğe, yoğun çalışma, kapsamlı kaynaklar ve güvenilir bir uzman rehberliğinde ulaşabileceğinizi biliyoruz. Yayınlarımızla siz değerli öğrencilerimizin yükünü hafifletmek; ezberci bir anlayışla değil, ÖĞRENEREK, öğrendiklerinizi yorumlayarak bilgilerinizin KALICILIĞINI sağlamayı amaçladık.
Kamu Personeli Seçme Sınavları'nda başarılı olabilmenin yollarından biri de sınav konularını gereksiz ayrıntı¬lardan kurtararak kolay öğrenmeniz, öğrendiklerinizi pekiştirip tekrarlamanız amacıyla uzun ve yorucu bir çalışma sonrası hazırlanmış ÖĞRETMENİN DERS NOTU mükemmel bir kaynaktır. (Sunu’dan)