Futsal ile Modern Futbolcu Gelişimi Seth Burkett, Michael Skubala  - Kitap

Futsal ile Modern Futbolcu Gelişimi

1. Baskı, 
Eylül 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
135
Barkod:
9786059746168
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
98,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Futsal ile Modern Futbolcu Gelişimi kitabında, İngiltere Futsal Antrenörü Michael Skubala ve Seth Burkett, oyuncuların tüm yeteneklerine ilişkin teknik ve taktik becerileri geliştirmek için futsalın kullanılma yollarını detaylandırmaktadır.
Futsal ile Modern Futbolcu Gelişimi kitabı, her seviye ve yaştaki antrenörleri hedefleyen, futbol için bir gelişim aracı olarak futsalın kullanılma yollarını kolayca anlama imkânı veren ve kapsamlı bir rehberlik sağlayan öz ve pratik bir kitaptır. Savunma ve hücumda yer değiştirerek oynama ve kaleciliğe kadar herkes için bir şeyler sunmakta ve sizi ayağa kaldırıp daha hızlı koşmanızı amaçlamaktadır.
Her biri belli futbol senaryoları ile bağlantılı ve futsal aracılığıyla bu senaryolarda performansın nasıl artırılacağını gösteren 50'den fazla detaylı çalışma verilmektedir. Bu kitap, baskı altındayken "Gegenpressing" çalışmasından yenilikçi, yaratıcı oyuna kadar, oyuncularınıza avantaj sağlayarak, futbola özgü birçok becerinin gelişimi için futsalın nasıl kullanılacağını ana hatlarıyla belirtmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler