Hukuk Mülakat Hakimlik – Kaymakamlık – İcra Müdürlüğü  Serhat Güven, Çağrı Ünsal  - Kitap

Hukuk Mülakat

Hakimlik – Kaymakamlık – İcra Müdürlüğü

Serhat Güven, (Editör)Çağrı Ünsal (Editör)

1. Baskı, 
Ocak 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
15x21
Sayfa:
313
Barkod:
9786059875004
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Mülakatlarda kendinizi nasıl ifade ettiğiniz ve söze ne şekilde başladığınız, o kadar bilgi içerisinden hangisini seçip kullandığınız son derece önemlidir. İşte bu kitabın amacı, bir mülakatta kullanılması gereken o doğru bilgi ve cümleleri sizlerin hizmetine sunmak ve çalışmalarınızın karşılığını gerçek anlamda almanızı sağlamaktır.
Bu amaçla, bugüne kadar tespit edilmiş geçmiş mülakat sorularından hareket edilerek özenle seçilen sorular ve bu sorulara verilebilecek en uygun açıklamalar kitap da yer almıştır. Kitapta yer alan bilgi soruları ile hukuki bilgilerinizin tazelenmesi, değerlendirme soruları ile de yorumlama yeteneğinize katkı sağlanması amaçlanmıştır.
Mülakat aşamasının tek bir kitap ya da tek bir kaynak altında toplanılması ya da mülakat için belli bir müfredat oluşturulması mümkün değildir. Bu açıdan esasen kitap da yer alan sorulardan çok açıklamalar sizler için önem arz edecektir. Nitekim yazılı sınavdan farklı olarak mülakatta aday sorulan soruyu yönlendirme ve şekillendirme şansına sahip bulunmaktadır. Doğru bilgi ve cümleleri seçtiğinizde başarı da sizleri takip edecektir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Anayasa Hukuku
.
İdare Hukuku
.
Ceza Hukuku (Genel ve Özel Hükümler)
.
Ceza Muhakemesi Hukuku
.
Medeni Hukuk
.
Borçlar Hukuku (Genel ve Özel Hükümler)
.
Ticaret Hukuku
.
Hukuk Muhakemeleri Hukuku
.
İcra ve İflas Hukuku