İnsanları Nasıl Yönetmeli Başarıyı İnşa Etmek Michael Armstrong, Yrd. Doç. Dr. Bahar Aşçı  - Kitap

İnsanları Nasıl Yönetmeli

Başarıyı İnşa Etmek

1. Baskı, 
Ekim 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
212
Barkod:
9786059221320
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
125,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
İnsan kaynağı yönetimi konusunda dünyanın en büyük organizasyonları arasında yer alan İngiltere merkezli Chartered Institute of Personnel and Development (CIPD)'nin ortaklarından olan ve aynı enstitüden emekli araştırmacı Michael Armstrong'un alandaki tecrübelerini aktardığı çokça eserden en günceli olan How To Manage People (İnsanları Nasıl Yönetmeli) başlıklı kitap sadece teoriyi değil alıştırmaları da içermesi sebebi ile İnsan Kaynakları uzmanlarının ve alanda araştırmalar yapan akademisyenlerin yararlanabileceği önemli bir kaynaktır.
Kitabının amacı; yönetici ve takım liderlerine, takımlarındaki insanları nasıl yönetmeleri gerektiği ile ilgili en iyi sonuçları alacakları ve problemler çok tırmanmadan onlarla baş etme imkânı verecek şekilde, uygulama örnekleriyle birlikte tavsiyeler sunmaktır.
Kitap, özellikle takım çalışanlarını kontrol eden saha yöneticilerinin kendileriyle ilgili neler yapmaları gerektiği konusuna odaklanmıştır. Herhangi bir iş yerinde insan kaynakları yönetimi ile ilgili her türlü politika oluşturulmuş olabilir ama bunu hayata geçiren yöneticilerdir. Pek çok yönetici, işini insan kaynakları tavsiyeleri olmadan yapmak zorunda kalabilir ve bu kitap da yöneticilerin bu tarz ihtiyaçlarını cevaplamak üzere hazırlanmıştır.
Kitaptaki 17 alıştırma, konuları anlama ve haklarında daha derin keşifler yapabilmek üzere dizayn edilmiştir. Ekler, her bir alıştırma üzerinde notlar içermektedir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
İnsanlara Doğru Davranmak
.
İnsanları Motive Etmek
.
Bağlılığı Artırmak
.
Takım Oluşturmak
.
Yetki Devretmek
.
Performans Yönetimi
.
İnsanları Ödüllendirmek
.
İnsanların sorunlarını Ele Almak