Yeni Medya Çağında Televizyon Sedat Özel  - Kitap

Yeni Medya Çağında Televizyon

1. Baskı, 
Nisan 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x21
Sayfa:
270
Barkod:
9786054993413
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
280,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitap alanında deneyimli akademisyen ve uzmanlar, yeni medya çağında dijital teknolojilerin ne getirdiğini sizler için tartışmaktadır. İzler kitle değişmektedir, televizyon kuruluşları yeni medya ortamlarının getirdiği hizmetleri deneyimlemektedir, haber merkezlerinde haber üretim süreci güçlü bir değişimin etkisindedir, günümüzde bir televizyon içeriğinin var olup olamayacağını belirleyen Reyting kavramının sınırları yeniden tanımlanmaktadır.
Ancak bu tartışma sadece izler kitle ve televizyon kuruluşlarının yeni medya ortamlarına uyumu bağlamında değildir. Aynı zamanda televizyon alıcılarının değişen formundan, yayın formatlarına, sayısal kodlama ile hayatımıza giriş yapan IPTV yayıncılığından, yakın bir gelecekte hayatımıza girecek olan karasal dijital yayınlara farklı teknolojik konuları da kapsamaktadır.
Bu nedenle bu kitap hem Televizyon yayıncılığı alanında eğitim gören öğrenciler için, hem bu alanda çalışan akademisyenler için temel konularda değişimi ele alarak hem de gündelik rutinde televizyon teknolojisini merak edenler için karmaşık teknolojileri yalınlaştırarak geniş bir okuyucu kitlesine hitap etmeyi hedeflemiştir.