Aşk'ta İş'te ve Satışta Kazanmak İçin Hipnotik İlk İzlenim Yöntemi Dr. İsmail Yeniçeri  - Kitap
Aşk'ta İş'te ve Satışta Kazanmak İçin

Hipnotik İlk İzlenim Yöntemi

1. Baskı, 
Ocak 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
219
Barkod:
9786054515226
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
İnsanlarla karşı karşıya gelişinizin ilk 90 saniyesi ölümcül bir anlam taşır. Ya karşılaştığınız bireyi kendinize aşık, hayran bırakırsınız yada nefret ettiririsiniz. Üzüntü verici ama bu fikirler kişilk yapınız, entellektüel alt yapınız, diplomanız yada yeteneklerinizle değil yarattığınız ilk izlenim ve dış görünüşünüzle ilgili olur.Daha özetle söylenirse;"İnsanlar sizi olumlu olarak algılayıp almayacaklarına, siz daha ağzınızı açıp bir tek sözcük söylemeden karar verirler"
İlk izlenimde başarılı olmayı planlıyorsanız, insanlarla ilk yüzyüze gelmede bir davranış kalıbınız olmalı "çünkü davranış kalıbınız sizin karekterinizin yansımasıdır". Davranış kalıbınız, Sempati, sıcakkan, entelektüel yapı, güven aşılayacak tarz yaratmalı ve karşınızdaki kişiyle senkronize hareket içermelidir. Karşınızdaki kişinin davranışlarını, oturma düzenini, ses tonunu, el kol ve bacak hareketlerini, mimiklerim taklit edin. Çünkü Herkes kendine benzeyeni sever.
İlk izlenimde bireysel davranış kalıbınızla birlikte renk, koku, müzik.giyim tarzı beden dili gibi çevresekl faktörlerde hayati öneme haizdir. Çevresel faktörler düşüncenin icraata geçirilmesinde yol gösterici, kişilik huy ve karakter gibi içsel unsurların dışa vurumnda büyük öneme haizdir.
Günümüzde Planlı ilk izlenim yaratmak amaçlı bilinçaltı operasyonlar, teknolojik, medyasal teknik ve argümanlar vasıtasıyla Aşk/cinsellik ve seks ölüm temaları bağlamında psikoloji bilimi alt yapısı kullanılarak yapılmaktadır.
Kitabımız size aşkta, sekste, işte, hayatınızın her anında mükemmel bir ilk izlenim için başarı formülleri önermekte ve size yapılan planlı yada plansız ilk izlenim operasyonlarının teknik taktik alt yapsını deşifre ederek yaşamınızın daha anlamlı olmasına katkı sağlamaktadır.
Kitapla İlgili Kategoriler