İyi Fikir Bulma Sanatı Yaratıcı Yeteneğin Yol Haritası James L. Adams  - Kitap

İyi Fikir Bulma Sanatı

Yaratıcı Yeteneğin Yol Haritası

1. Baskı, 
Ocak 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
304
Barkod:
9786057950666
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bugün yaratıcılık, eskiden sanıldığı gibi belli başlı alanlar ve meslekler için değil, hayatın her alanında, her anında, tüm mesleklerde ve uğraşlarda hatta bireysel başarı ve mutlulukta da anahtar kelime.
Peki yaratıcılık sadece belli insanlarda bulunan bir yetenek mi?
Yoksa hepimizde zaten var olan bir güç mü?
James L. Adams, beynin yapısından başlayarak çalışma sistemine, genetik mirastan çevresel faktörlere uzanan bir yolculuğa çıkarıyor bizi ve yaratıcılığın hepimizde var olduğunu ancak aramıza bir dizi engelin girdiğini hatta bu engelleri bazen farkında olmadan bizzat bizim yarattığımızı gösteriyor. Üstelik tek bir alana sınırlı kalmadan disiplinler arası örnekler, birbirinden eğlenceli ve verimli egzersizlerle yapıyor bunu.
Yaratıcılık dünyasının klasikleri arasında yer alan bu kitap, yayımlanışından otuz yıl sonra, yazarı tarafından günceli yakalamak adına yeni bilgiler ve içeriklerle zenginleştirildi. Bireysel yaratıcılıktan ekip yaratıcılığına, iş hayatından sanatsal üretime, her alanda, zihnimizle aramızdaki engelleri ortadan nasıl kaldıracağımızı anlatıyor İyi Fikir Bulma Sanatı.
Yaratıcı, problem çözücü, yeni yollar açıcı cevherimizle aramıza giren blokları kaldırmanın, yeni bir düşünce biçimi geliştirmenin yolları bu kitapta.
(Tanıtım Bülteninden)