Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Bülten
   

×
Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı
Şubat 2019 / 1. Baskı / 312 Syf.

Temin edilememektedir.
 
   

Bu kitap 8 farklı bölümden oluşmakta ve temel olarak Gıda Güvenliği ve Gıda Mevzuatı konularını içermektedir. Kitapta Gıda Kalite Kavramı, Türk Gıda Mevzuatı ve Gıda Denetimi, Türk Gıda Kodeksi Yönetmeliği, Türk Gıda Kodeksi Gıda Etiketleme ve Tüketicileri Bilgilendirme Yönetmeliği, Ulusal ve Uluslararası Gıda Standartları ve Kontrol Kriterleri, Gıda Güvenliğinin AB ve Ülkemizdeki Uygulamaları, Gıda Kaynaklı Hastalıklar ve Riskler, Gıda Maddeleri ve Mikroorganizma İlişkisi, Gıda İşletmelerinde Gıda Güvenliği ve Hijyen Sağlama Olanakları, Gıda İşletmelerinde Hijyen ve Sanitasyon Uygulamaları ile Gıda Güvenliği Yönetim Sistemleri konularında detaylı bilgiler yer almaktadır.

(Tanıtım Bülteninden)

Barkod: 9786059440882
Yayın Tarihi: Şubat 2019
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 16x24
Sayfa Sayısı: 312
Yayınevi: Detay Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

Kemal Gözler
Eylül 2020
24.50 TL
Sepete Ekle
Selma Çetiner
Eylül 2020
30.00 TL
İndirimli: 27.00 TL (%10)
Sepete Ekle
Adem Albayrak ...
Eylül 2020
24.00 TL
İndirimli: 21.60 TL (%10)
Sepete Ekle
Murat Atalı ...
Eylül 2020
20.00 TL
İndirimli: 18.00 TL (%10)
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020