Adım Adım HTML ve XHTML Step by Step Faithe Wempen  - Kitap
Adım Adım

HTML ve XHTML

Step by Step

1. Baskı, 
Ocak 2008
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x24
Sayfa:
416
Barkod:
9789755095325
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adım Adım HTML ve XHTML, HTML ve XHTML ile Web sayfaları yaratmak için gereksinim duyduğunuz becerileri kendi kendinize öğrenmenize yardımcı olacak. ADIM ADIM kitaplarıyla yalnızca gerek duyduğunuz dersleri çalışabilir ya da kitabın başından sonuna doğru ilerleyebilirsiniz. Her iki yöntemle de gerek duyduğunuz becerileri gerek duyduğunuz anda kazanıp uygulayarak alacağınız eğitimi kendiniz belirlersiniz.
Adım Adım HTML ve XHTML, HTML ve XHTML ile çalışmayı adım adım ve hızla öğretecek uygulamalı bir kaynaktır. Kitabın ekinde yer alan CD–ROM, alıştırmaları yaparken kullanacağınız hazır uygulama dosyalarını içermektedir. Kitapta yer alan ekran görüntüleri ise çalışmanızı denetlemenize yardım etmeyi amaçlamaktadır.
Adım Adım HTML ve XHTML ile tablolar, çerçeveler ya da bölüm temelli düzenlerle sayfanızı yapılandırmayı; okunması kolay metinler elde etmek için maddeli ya da numaralı listeler oluşturmayı; sayfalarda kolayca gezinmek için köprüler ve menü çubukları eklemeyi; sayfalarınıza grafikler, müzikler ve videolar eklemeyi; farklı renkler, yazı tipi boyutları ve Dönüşlü Geçiş Sayfaları ya da etiketler kullanarak başka biçimlendirmeler uygulamayı; seçenek düğmeleri, onay kutuları ve açılan menülerle kullanıcı girdi formları oluşturmayı öğreneceksiniz.
Adım Adım HTML ve XHTML ile Microsoft’un kendini kanıtlamış ADIM ADIM öğrenme yöntemiyle, HTML ve XHTML’de hemen işe koyulun