Pinpoint ÜDS Sağlık Bilimleri Yeliz Şengül, Kadem Şengül  - Kitap
Pinpoint

ÜDS Sağlık Bilimleri

1. Baskı, 
Ağustos 2009
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
399
Barkod:
9786054282401
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
PINPOINT iki açıdan diğer ÜDS SAĞLIK BİLİMLERİ kitaplarından farklıdır.
Birincisi; PINPOINT’te yer alan tüm sorular daha önce hiçbir yerde yayınlanmamış olup tamamen ORİJİNALdir. Yani, artık her dönem sürekli aynı soruları görmek ve bu sorulardan yola çıkarak yapılan açıklamalarla yetinmek zorunda değilsiniz. Önceki durum her ne kadar belli bir noktaya kadar sizlere yarar sağlasa da tekrar tekrar bu soruları incelemek artık zaman kaybı haline gelmiştir ve ÜDS SAĞLIK BİLİMLERİ sınavlarında çıkan sorulara eşit titizlikle hazırlanan PINPOINT’un orijinal soruları kadar etkili değildir. Çünkü sınav sorularına eşit bu tür orijinal sorular hem adayın kendisini gerçek anlamda denemesine fırsat sağlayacaktır hem de elde edeceği başarıyı somut olarak görmesine imkan verecektir.
İkincisi ise; PINPOINT başarıya odaklıdır ve ÜDS SAĞLIK BİLİMLERİ sınavlarındaki başarınızı daha da artırmak için önemli ipuçları ve püf noktalarını gerçek sorular üzerinde (2006–2009) bugüne dek hiç anlatılmayan bir biçimde açıklamaktadır. Çünkü pek az şey başarı kadar insana doyum verir ve ÜDS sınavlarında elde edeceğiniz başarılar, sizler kadar bizleri de mutlu etmektedir ve başarı hepimizi heyecanlandıran, umutlandıran ve güdüleyen en önemli faktörlerden biridir. PINPOINT ile ÜDS SAĞLIK BİLİMLERİ sınavlarında sağlanacak her başarı öyküsü yeni bir umut, heyecan ve şevk olacaktır.
PINPOINT serileri uzun zaman alan bir ekip çalışmasının ürünüdür ve yazarlarından tasarımcısına kadar tüm emeği geçenler büyük bir titizlikle çalışmışlardır. Fakat yazarlar, yine de gözden kaçmış olası hataların düzeltilmesi için sizlerden gelecek olan geri bildirimlere her zaman açıktır. Sonraki baskıların daha hatasız olması adına yapacağınız katkılar için şimdiden teşekkür eder, PINPOINT ailesi olarak gireceğiniz ÜDS SAĞLIK BİLİMLERİ sınavında beklediğiniz başarıya kısa zamanda ulaşmanızı dileriz. Saygılarımızla… (Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
10 Adet Özgün Üds Sağlık Bilimleri Testi
.
Ayrıntılı Cevap Anahtarı
.
Sınavda İşinize Yarayacak Altın Kurallar
.
En Çok Sorulan Phrasal Verbs Listesi
.
“Adverbıal Clauses” Konu Anlatımı