Adım Adım Microsoft Word 2010 Joyce Cox, Joan Lambert  - Kitap
Adım Adım

Microsoft Word 2010

1. Baskı, 
Kasım 2011
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
493
Barkod:
9789755097015
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Adım Adım Microsoft Word 2010 Microsoftun güçlü sözcük işleme programı olan Wordün son sürümünü kullanmayı adım adım, hızla ve kendi başınıza öğretecek uygulamalı bir kaynaktır. Bu kitapla, Word 2010'u kısa zamanda kavrayıp kullanmaya başlayacaksınız. Kitabın ekinde yer alan CD, alıştırmaları yaparken kullanacağınız hazır uygulama dosyalarını içerirken, kitapta yer alan ekran görüntüleri ise çalışmanızı denetlemenize yardım etmeyi amaçlamaktadır.
Adım Adım Microsoft Word 2010 ile etkileyici bir görünüm için metinleri biçimlendirmeyi ve temalar uygulamayı; resimler, grafikler ve metin efektleri ile çalışmayı; tablolar, grafikler ve SmartArt® diyagramları kullanarak verileri düzenlemeyi öğreneceksiniz. Ayrıca belgelere köprüler, çapraz başvurular, dizinler ve başka özellikler ekleyecek; kişiselleştirilmiş postalar, web günlükleri ve web sayfaları oluşturacak; belgeler üzerinde başkalarıyla işbirliği yapıp değişiklikleri yöneteceksiniz.
Adım Adım Microsoft Word 2010 ile yalnızca gerek duyduğunuz dersleri çalışabilir ya da kitabın başından sonuna kadar ilerleyebilirsiniz. İki durumda da gerek duyduğunuz becerileri gereken anda kazanıp uygulayarak, alacağınız eğitimi kendiniz belirlersiniz.
Adım Adım Word 2010 tüm yeni özellikleriyle Microsoft Word 2010u kullanmayı kısa zamanda ve hızla öğretecek bir kaynak kitaptır. Microsoftun kendini kanıtlamış ADIM ADIM öğrenme yöntemiyle, Microsoft Word 2010u bir uzman gibi kullanmaya başlayın.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Temel Word Belgeleri
.
Belge Geliştirmeleri
.
Ek Teknikler
Kitapla İlgili Kategoriler