Terazi Aylık Hukuk Dergisi – 2013 Yılı Abonelik Mutlu Dinç

Terazi Aylık Hukuk Dergisi – 2013 Yılı Abonelik

Mutlu Dinç (Editör)

1. Baskı, 
Ocak 2013
Ürün Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
0
Barkod:
9781111160685
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
297,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Ürün Açıklaması
Terazi Hukuk Dergisi, her ay gündemdeki tartışmalı konulara ve kanunlarımızda yapılan değişikliklere yer vererek tüm okuyucular için farklı bir bakış açısı sağlamayı amaçlamaktadır.
Dergide yer alan hakemli ve hakemsiz çok sayıda makale, hakemler ve yayın kurulu tarafından titiz bir denetimden geçirildikten sonra okuyuculara sunulmaktadır. Bu denetimde makalelerin güncel bir konuyu ele alması, uygulamada karşılaşılan sorunlara çözüm sunması, doktrindeki gelişmelere yer vermesi gibi çok temel hususlar değerlendirilmektedir. Böylece dergide okuyucuların tam olarak ihtiyaç duyduğu, kapsamlı bilgilerin bir araya getirilmesi sağlanmaktadır.
Makalelerin yanı sıra, her ay çok farklı konularda yeni tarihli yargı kararlarına yer verilmekte ve bu sayede okuyucuların yüksek mahkemelerin görüşlerine hakim olması amaçlanmaktadır. Hukuk alanında düzenlenen toplantı, konferans, sempozyum ve tüm hukuk etkinliklerinin bilgisine de yine Terazi Hukuk Dergisi’nin sayfalarında bulabilirsiniz.
Gündemi farklı boyutlarıyla değerlendirmek, hızla değişen hukuk dünyasının ve güncel tartışmalarının dışında kalmamak için siz de Terazi Hukuk Dergisi’ne abone olun!
Ürün Konu Başlıkları
.
Köşe Yazıları
.
Terazinin Dengesi
.
Medeni Usul Hukuku Uygulamaları
.
Hukuk Tarihimizden Portreler
.
Pratik Bilgiler
.
Bir Görüş
.
Karar İncelemeleri
.
Hukukçular İçin Muhasebe ve Vergi Uyuşmazlıkları
.
Yargı Kararları
.
Mevzuat
.
Kavram ve İçtihatlar Dizini