Örnek ve Uygulama Destekli Fen Öğretiminde Disiplinlerarası Beceri Etkileşimi Ersin Karademir  - Kitap
Örnek ve Uygulama Destekli

Fen Öğretiminde Disiplinlerarası Beceri Etkileşimi

Ersin Karademir (Editör)

1. Baskı, 
Ekim 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
304
Barkod:
9786052410790
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
200,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap, 21. yüzyılı yaşadığımız günümüzde önemi oldukça artan, birçok tanımda farklılıklar içeren beceri kavramı üzerine yoğunlaşmakta ve becerinin önemine vurgu yapmaktadır.
Kitap, beceriyi tek başına değil tüm disiplinlerdeki ve yaşamdaki karşılıklarıyla beraber bütüncül olarak irdelemeyi hedeflemekte ve beceriyi disiplinlerarası olarak ele almaktadır. Yedi bölümden oluşan bu kitabın her bölümünde örnek uygulamalara ve güncel bağlamlara yer verilmeye özen gösterilmiştir. Becerilerin, farklı disiplinlerle etkileşimine, önceki ve güncel programlardaki yerine ve örnek uygulamalara yer verilmiş olması alana ve öğretmen yetiştirme sistemine önemli katkılar sağlayacaktır.
Kitap, 3. sınıf düzeyinden 8. sınıf düzeyine kadar olan ve 2017 Fen Bilimleri Öğretim Programı'nın son güncellemelerini içeren kazanımlarla desteklenen örnekleri içermektedir. Bu içerikle kitabın öğretmenler, öğretmen adayları, lisans-lisansüstü öğrenciler, araştırmacılar ve akademisyenlere faydalı bir kaynak olacağı düşünülmektedir.
(Tanıtım Bülteninden)