Akışkanlar Mekaniği Temeller ve Uygulamalar Yunus A. Çengel, John M. Cimbala  - Kitap

Akışkanlar Mekaniği

Temeller ve Uygulamalar

3. Baskı, 
Haziran 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
21x27
Sayfa:
984
Barkod:
9786053552741
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
950,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Akışkanlar mekaniği, mikroskobik boyutlu biyolojik sistemlerden otomobillere, uçaklara ve uzay araçlarının itme sistemlerine kadar sınırsız uygulamaları olan heyecan verici ve büyüleyici bir konudur.
Akışkanlar mekaniği, doğası gereği oldukça görsel bir konudur ve öğrenciler görsel güdüleme İle kolayca ve isteyerek öğreneceklerdir. Bu nedenle iyi bir akışkanlar mekaniği kitabının; nitelikli şekillerin yanı sıra fotoğraflar ile matematiksel ifadelerin anlam ve önemini açıklamada yardımcı olacak görsel öğeleri kullanması bîr zorunluluktur.
Bu kitabın lisans seviyesindeki mühendislik öğrencilerinin üçüncü ya da dördüncü sınıftaki akışkanlar mekaniği dersi için bir ders kitabı olarak kullanılması amaçlanmıştır. Öğrencilerin yeterli seviyede matematik, fizik, mühendislik mekaniği ve termodinamik alt yapısı olduğu kabul edilmiştir.
"Konular öğrencilerin kolayca anlayabileceği açık bir dille ve çok iyi bir stille anlatılmış. Pek çok örneğin ve şeklin kullanılması öğrencilere mükemmel derecede yardımcı olacaktır. Bu kitap özellikle İnşaat, Çevre ve Makina Mühendisliği öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmıştır. Ancak, kitabın uygulamada da yararlı olabilmesi amacıyla mühendislerin pratikte kullanabilecekleri bilgilere de yer verilmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler