Tedarik Zinciri Yönetimi En iyi uygulamalar David Blanchard  - Kitap

Tedarik Zinciri Yönetimi

En iyi uygulamalar

1. Baskı, 
Haziran 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
284
Barkod:
9786051339139
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu çalışmaya, tedarik zincirinizi "detaylı ve aktif' tutmak için yeni ve alakalı bölümler eklenmiştir ve tedarik zinciri yönetimi en iyi uygulamaları kitabı, "sınıfının en iyi" tedarik zincirini nasıl kurabileceğinizi, uzmanların başarıları ve başarısızlıklarından örnekler vererek anlatır.
Yazar David Blanchard-Penton Media tedarik zinciri grubunun editörü, hem üye ve hem de gazeteci olarak benzersiz iki farklı bakış açısını sunmakta olup, üst yöneticilerin dünya standartlarında bir tedarik zincirini kurma konusunda düşündüklerini paylaşır.
Kitapta bol anekdotlar, röportajlar, vaka çalışmaları, araştırma ve analizler mevcut olup ayrıca kitap stratejik olarak üç bölüme ayrılır: 1. bölüm de farklı sanayi sektörlerinden "sınıfının en iyi" tedarik zincirini ve bunların performansını ölçmek için kanıtlanmış yöntemlerden örnekler vererek, kısaca tedarik zinciri anlatılır. 2. bölümde dünyaca ünlü şirketlerin kullandığı yöntemleri göstererek tedarik zincirinin ana süreci anlatılır. Son olarak 3. bölümde ise, ileri gelen şirketlerin büyük işletmeleri kurmak için kullandıkları strateji, çözüm ve ilgili teknolojileri anlatılır.
(Tanıtım Bülteninden)