Üstadım SMMM Yeterlilik Sermaye Piyasası Mevzuatı Selçuk Gülten, Ercan Serdar Toksoy  - Kitap
Üstadım

SMMM Yeterlilik Sermaye Piyasası Mevzuatı

1. Baskı, 
Ekim 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
239
Barkod:
9786056600579
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Sermaye Piyasası Mevzuatı 3568 Sayılı yasa kapsamında Serbest Muhasebeci Mali Müşavir unvanını almak için yapılan sınavlara eklenen yeni bir sınav alanıdır. 2015 yılı başından itibaren, Staja Giriş Sınavı'nda başarılı olan adaylar, stajlarını tamamladıktan sonra katılacakları Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Sınavı'nda, Sermaye Piyasası Mevzuatı konusundan da sorumlu olacaklardır.
Sermaye Piyasası kavramları, terimleri, konuları farklı bir bakış açısı gerektirdiğinden aday meslek mensuplarının SMMM unvanını kazanmak için üzerinde mutlaka çalışılması gereken bir konudur. Öncelikle konu anlatımı bölümlerini çalışmanızı daha sonra çıkmış sınav sorularını çözmenizi ve en son olarak da kitabın son bölümünde yer alan örnek sorular üzerinde durmanızı tavsiye ederiz.
Eser dört bölümden oluşmaktadır. Birinci bölümde konu anlatımları yapılmış sermaye piyasası mevzuatı konuları kısaca ele alınmıştır. İkinci bölümde daha önceden çıkmış sınav soruları yer almaktadır. Üçüncü bölümde ise sınavda çıkması muhtemel sorular bulunmaktadır. Dördüncü bölümde ise sermaye piyasası kanunu yer almaktadır.
(Önsözden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Sermaye Piyasası Mevzuatı
.
Çıkmış Sınav Soruları ve Çözümleri
.
Sınavda Çıkması Muhtemel Sorular
.
6362 Sayılı Sermaye Piyasası Kanunu