Medeni Hukuk Pratik Çalışmaları ve Sınav Soruları Cilt:2 Doç. Dr. Herdem Belen, Dr. Funda Çelebi, Hafize Kır, Dr. Mehmet Şengül, Dr. Sezer Çabri, Dr. Duygu Koçak Diker, Dr. Eylem Apaydın, Arş. Gör. Hilal Dav  - Kitap
2. Baskı, 
Kasım 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
545
Barkod:
9786053330356
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yedi yıl aradan sonra, Medenî Hukuk Pratik Çalışmaları ve Sınav Soruları kitabımızın ikinci basısını yapmaktayız. İlk basıdan bu yana yazarlarımızdan birisi emekli olup aramızdan ayrıldı. Kürsümüze yeni çalışma arkadaşlarımız katıldı. Akademik yoldaki yürüyüşte, birinci bası yazarlarının çoğu sonraki basamaklara tırmandı. Böylece hem sayımız hem öğretim üyesi sayımız arttı.
Geçen zaman içinde dersler ve uygulama çalışmalarındaki işleyiş ilkelerinde, öğrencilerimizde, iletişimimizde değişiklik olmadı. (Bu yıl iki katına çıkan öğrenci sayısını saymazsak!) Kürsü olarak nicelikte mütevazı sözünün sınırlarını biraz aştık.
İkinci basıyı, önceki bası içeriğiyle birlikte yapma kararı, artan sayfa sayısı dolayısıyla kitabı iki cilt olarak basma zorunluluğu yarattı. Bu bağlamda ciltlerin kapsamını, temel kanunlar, Medenî Kanun ve Borçlar Kanunu ayrımıyla belirledik. Cilt:I Medenî Hukuk (Giriş, Kişiler Hukuku, Aile Hukuku), Eşya Hukuku, Miras Hukuku; Cilt:II ise Borçlar Hukuku Genel Hükümler, Borçlar Hukuku Özel Hükümler dersleriyle ilgili pratik çalışmalardan, sınav sorularından oluşmaktadır. (Tanıtım Bültenin'den)
Kitabın Konu Başlıkları
.
Pratik Çalışmalar
.
Borçlar Hukuku Genel Hükümler Yanıtlı Pratik Çalışmaları
.
Borçlar Hukuku Genel Hükümler Pratik Çalışmaları
.
Borçlar Hukuku Özel Hükümler Yanıtlı Pratik Çalışmaları
.
Borçlar Hukuku Özel Hükümler Pratik Çalışmaları
.
Borçlar Hukuku Genel Hükümler Yanıtlı Sınav Soruları
.
Borçlar Hukuku Genel Hükümler Sınav Soruları
.
Borçlar Hukuku Özel Hükümler Yanıtlı Sınav Soruları
.
Borçlar Hukuku Özel Hükümler Sınav Soruları
Kitapla İlgili Kategoriler