Genel ve Teknik İletişim Dr. İrfan Mısırlı  - Kitap

Genel ve Teknik İletişim

8. Baskı, 
Eylül 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x21
Sayfa:
288
Barkod:
9789758326693
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
45,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Sözlü iletişimde, düşündüğünüz, söylemek istediğiniz, söylediğinizi sandığınız, söylediğiniz, karşınızdakinin duymak istediği, duyduğu, anlamak istediği, anladığını sandığı ve anladığı arasında fark olduğunu görmek gerçekten ilginçtir. Başka bir deyişle, ilettiğimizi zannettiğimiz mesajların %51 oranındaki bölümü bizim kastetmek istediğimiz gibi algılanmamaktadır.
Günlük yaşamda sayısız iletişim olanağına sahip olmamıza karşın, ilettiğimiz mesajların yarıdan fazlasının yanlış anlaşılma olasılığının bulunması nedeniyle, karşımızdakine kendimizi doğru anlatmak, karşımızdakini doğru anlamak, etkili, nitelikli ve sürekli olumlu ilişkiler kurabilmek için iletişim konusunda bilgi ve becerilerimizi geliştirmemiz gerekmektedir.
Bu kitap, hayata hazırlanan başta öğrenciler olmak üzere, herkesin iş ve özel yaşamında kullanacağı, etkili iletişim bilgi ve becerilerini kazandırmak amacıyla hazırlanmıştır. Kitapta, okuyucuya gerekli olan etkili iletişim yöntem ve teknikleri; mümkün olduğunca sade ve anlaşılır bir dille ifade edilmiş ve görsel öğelerle desteklenmiştir.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitabın Konu Başlıkları
.
İletişimle İlgili Temel Kavramlar
.
Sözel İletişim
.
Sözsüz İletişim
.
Yazılı İletişim
.
İş Yaşamı ve İletişim
.
Teknoloji ve İletişim
.
Etkili İletişim
.
İletişimde Grafik ve Görsel Araçlar
Kitapla İlgili Kategoriler