Mühendisler İçin  MATLAB'ın Temelleri ve Mühendislik Matematiği Uygulamaları Doç. Dr. Mustafa Yüksek, Arş. Gör. Berkan Ural  - Kitap
Mühendisler İçin

MATLAB'ın Temelleri ve Mühendislik Matematiği Uygulamaları

1. Baskı, 
Ağustos 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
208
Barkod:
9786053206507
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
140,00
İndirimli (%10):
126,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
MATLAB, Mathworks firması tarafından geliştirilen özel bir yazılım paketi olup, mühendislik alanında birçok uygulamada sıklıkla kullanılmaktadır. Bu kitapta, MATLAB'ın temel prensipleri ve Mühendislik Matematiği temel branşı üzerinde durulmuş olup, öncelikli olarak hedeflenen MATLAB'ın kolayca öğrenilerek, programın her anlamda rahatlıkla kullanılmasıdır. Ardından, temelleri öğrenilen MATLAB içerisinde Mühendislik Matematiği branşı, pek çok teorik bilgi ve örneklerle desteklenmiş olup, bu alanda bu kitabı kullanan her bir kullanıcıya ise profesyonelleşmeyi vaat etmektedir.
Mühendislik Matematiği alanında sayısal olarak bolca örnek verilmiş olup, genel olarak, Vektörler, Matrisler, Doğrusal ve Doğrusal Olmayan Denklem Sistemleri, Polinomlar, Grafik Çizimleri, Sayısal İşlemler, Türev ve İntegral İşlemleri ve daha birçok özel konu detayları ile bu kitap içerisinde işlenmiştir.
Bu kitap, başta mühendisler olmak üzere değişik branşlardan veya disiplinler arası araştırmalara yönelik çalışan öğrenciler için önemli ve öğretici bir kaynak niteliğinde olup, herkesin kütüphanesinde bulundurması gereken önemli bir kaynak kitaptır.
(Tanıtım Bülteninden)