Uluslararası Lojistik Küresel Tedarik Zinciri Yönetimi International Logistics Global Supply Chain Management Douglas Long  - Kitap

Uluslararası Lojistik Küresel Tedarik Zinciri Yönetimi

International Logistics Global Supply Chain Management

2. Baskı, 
Mart 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
412
Barkod:
9786051332109
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
308,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Lojistik, Taşımacılık ve Tedarik Zinciri Yönetimi Bölümü öğrencileri ile birlikte uluslararası firmalarda çalışan profesyonel yöneticiler; “Uluslararası Lojistik” isimli bu eserin, “Küresel Tedarik Zinciri Yönetimi” çerçevesinde dünya üzerinde hareket eden ve sürekli yer değiştirmekte olan yük ve ürün akışlarına ait tüm lojistik faaliyetler için ne kadar önemli bir referans kaynak olduğunu, okuduklarında anlayacaklardır. “Küresel Tedarik Zinciri Yönetimi”nin teorik ve pratik yönlerini kapsamlı bir şekilde anlatan bu kitap; günümüz endüstrilerinin dayanılamaz derecede hızla koşmakta olan yapılarını, mümkün olabildiğince hızlı ve en uygun tedarikçiyi seçme ve tedarik işlemlerini güncel ve gerçek vaka sonuçları ile birlikte irdelemektedir. Halen, çok önemli olduğu halde net bir şekilde anlaşılamayan “Lojistik ve Tedarik Zinciri Yönetimi” yaklaşımlarının teori ve uygulamaları, karmaşık içeriğinin daha iyi anlaşılması ve kavranması amacıyla kitabımızda, birlikte incelenip açıklanmıştır.
“Uluslararası Lojistik”; “Tedarik Zinciri Yönetimi”nin aşağıda belirtilen yönleri itibari ile farklılığı olan teori ve gerçek vaka uygulamaları arasındaki dengeli yaklaşımı, kullanılan son teknolojileri, şekil, tablo ve grafiklerin daha iyi açıklanmasına yardım eden kavramsal tanımlamaları içermektedir. Ayrıca isteğe bağlı olarak ders kitabı kullanımı için yazarlar tarafından temin edilen “Eğitimci Kılavuzu” da bulunmaktadır. Pedagojik özellikler ve gerçek vaka çalışmalarının başarılı bir şekilde birleştirilmesinden dolayı, “Uluslararası Lojistik” kitabının, “Tedarik Zinciri Yönetimi” çerçevesinde, konu ile ilgili öğrencilerimizin ve aynı zamanda firma yöneticilerinin vazgeçilemez referans kitabı olacağına inanılmaktadır.