MikroC ile ARM Programlama (STM32F 407) Selim Koç, Mehmet Ali Dal  - Kitap

MikroC ile ARM Programlama

(STM32F 407)

1. Baskı, 
Aralık 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
356
Barkod:
9789758834310
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Mikroelektronika firmasının geliştirmiş olduğu mikroC derleyicisi, Texas Instrumets ve ST gibi dünya çapında firmalarının üretmiş olduğu birçok 32 bitlik ARM mimarili mikrodenetleyiciyi programlamaya olanak sağlamaktadır. mikroC derleyicisi sahip olduğu birçok kütüphane ile mikrodenetleyicilerin dâhili donanımlarının yanısıra pekçok harici donanımın da projelerde kolayca kullanılmasını sağlamaktadır. Kitapta mikroC pro for ARM derleyicisi, ST firmasının üretmiş olduğu ve son zamanlarda popüler olan, hızlı ve birçok dâhili donanıma sahip STM32F407VG işlemcisi üzerinden örnekler verilerek incelenmiştir.
Konular basitten zora doğru bir sıralama içerisinde düzenlenmiş ve her konu içerisinde çeşitli uygulamalara yer verilerek konuların pekişmesi amaçlanmıştır. STM32F407 mikrodenetleyicisinin genel özellikleri derinlemesine incelenmiş, bu mikrodenetleyicinin sahip olduğu dâhili donanımlar kullanılarak birçok uygulama gerçekleştirilmiştir. Buna ek olarak çok sayıda harici donanım hakkında da bilgi verilmiş ve bu donanımlara uygulamalarda yer verilmiştir.
Kitaptan faydalanabilmek için temel elektronik bilgisine sahip olmak yeterlidir. Kitapta anlatılmış olan uygulamaları kavrayan bir okuyucu kendi projelerini rahatlıkla hayata geçirecek seviyeye ulaşacaktır.