3400 Soru ALES Pratik Metodlar Konu Anlatımlı Sözel – Sayısal Mantık Yazar Belirtilmemiş  - Kitap
3400 Soru

ALES Pratik Metodlar Konu Anlatımlı

Sözel – Sayısal Mantık

1. Baskı, 
Mart 2012
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
1488
Barkod:
9786051300146
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
ÖSYM, ALES'le adayların bilgi birikimini ve yorumlama gücünü ölçmektedir. Bu sınavın içeriğini çok iyi Özümsemiş olan alanında uzman öğretmenlerimiz ALES konularını yeterli düzeyde, tam ve doğru biçimde sunarak gücünüze güç katmaktadır. Ayrıca her konuyu pekiştirecek çözümlü testlere, kendinizi sınamanızı sağlayacak video sorulara yer vermektedir. Yine geçmiş yıllarda ne tür soruların sorulduğunu görmeniz, bizim sorularımızla ÖSYfMnin sorularını karşılaştırıp bir değerlendirme yapmanız için de çıkmış sorular hizmetinize sunulmaktadır.
Bugüne kadarki sınavlarda Türkçede ağırlık hep yorum sorularında olmuştur. Ancak şunu unutmayalım ki bilgi birikmi olmayan bir aday asla istenilen yorum gücüne ulaşamaz. Bunun için bu kitapta adayın,
1. Anlama, kavrama ve yorumlama gücünü,
2. Karar verme hızını,
3. Kültürel birikimini artırmayı hedefledik.
Sözel Mantık soruları, adayın muhakeme ve karar verme yeteneğini ölçen sorulardan oluşmaktadır. Sorular öncüllü ve çoklu soru formatında hazırlanmaktadır. ALES'te ortalama her yıl bu alanda 8'i Sözel 1'de, 8'i Sözel 2'de olmak üzere 16 soru gelmektedir. Kitabımızda bu tür sorulara yaklaşım yöntemleri anlatılmaktadır. Bu yaklaşımları soru çözümlerinde kullanmanız faydalı olacaktır.
ALES'te matematik konuları, temel matematik bilgisiyle analitik düşünme yeteneğini birlikte ölçen sorular ile test edilir. Kitabımızdaki soru örnekleri bu konsept göz önünde bulundurularak hazırlanmıştır.
Sayısal Mantık ve Grafik Tablo yorumlama konularına, ALES'teki önemi göz önünde bulundurularak geniş yer ayrılmıştır. Kitabımızın, bu soru tiplerine yaklaşım yötemlerini kapsadığını ifade etmekte fayda görüyoruz.
Bu kitap, adayların ALES'te başarılı olmalarını sağlayacak seçkin bir araçtır. Ona özen gösterir, testleri dikkatle çözerseniz başarı neden sizin olmasın?