Meraklısına Genç Matematik 6. Sınıf Konu Anlatımlı Tamamı Çözümlü Kolektif  - Kitap

Meraklısına Genç Matematik 6. Sınıf Konu Anlatımlı

Tamamı Çözümlü

1. Baskı, 
Nisan 2017
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
160
Barkod:
9786055255770
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Bu kitap ortaokul 6. sınıflar için hazırlanmış. Kitabın hazırlanmasında, bu sınıflara yönelik müfredat göz önünde bulundurulmuş. Konular özet olarak verilirken, örnekler öğrencinin farklı düşünmesini sağlayacak şekilde seçilmiş.
Kitapta geçen örnek ve test soruları muhakeme, modelleme ve yetenek geliştirici şekilde verilmiş. Seçilen sorular, öğrenciyi düşünmeye, modellemeye yönlendirdiği için tüm soruların çözümleri verilmiş.
Kitabın hazırlanmasındaki amaçlardan biri de, matematiği sevdirmenin yanında hayal gücünü geliştirmektir. Bunun yanında matematiğe meraklı öğrencilere matematiğin farklı ve zevkli yanlarını göstermektir. Bu kitaptan en iyi şekilde faydalanabilmeniz için, soruların test mantığıyla çözülmesinden ziyade, yazarak, basamak basamak çözmenizi tavsiye ederiz. Unutmayınız, matematik öğrenmede amaç sonuca gitmenin yanında, çözümdeki basamakları da takip etmektir.
Kitabın bazı konuları müfredatta olmamakla birlikte, matematiksel düşünebilme becerisini geliştirmek ve modelleme yeteneği kazandırma da kitabın hazırlanış amaçlarındandır. Onun için çözümden sonra cevabınız doğru olsa bile kitaptaki çözümü de incelemeniz tavsiye edilmiş.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler