Kategoriler
Sonuç bulunamadı.
Favorilerim
Siparişlerim
Sepetim
Üyelik
Ana Sayfa
>
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
>
Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Türk Mutfağında Tatlı ve Pastalar Ansiklopedisi
Cemal Anadol
0. Baskı,
Ocak 1997
Kitabın çıkış tarihi: Invalid Date
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa
Sayısı
:
459
Barkod
/ ISBN
:
9789757337522
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Türkmen Kitabevi
Kitabın
Fiyatı:
40,00
₺
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Geçmişten günümüze kadar yapılan tatlı ve pasta çeşitlerini anlatan kitap, aynı zamanda saraylarda yapılan tatlılara da yer vermiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
Türk Tatlıları
Hoşaf ve Şerbetler
Mayalı Hamurlardan Yapılan Tatlılar
Meyve ve Sebzelerden Yapılan Tatlılar
Saray Tatlıları
Kitapla İlgili Kategoriler
Kişisel Gelişim, Hobi
>
Hobi, Eğlence
>
Yemek, İçki
Kitabın
Fiyatı:
40,00
₺
Temin süresi 2-3 gündür.
Sepete Ekle
Satın Al
Favorilere Ekle
Bu kitaplar da ilginizi çekebilir
Pastacılık – 1
Abdullah Badem
Osmanlı Mutfağı
Aslıhan Nakiboğlu, Gülin Erdem Öztürk, Sevgül Işık
Kültürel Miras Anadolu'nun Yöresel Mutfakları
Emrah Köksal Sezgin
Alkolsüz İçecekler ve Barista Eğitimi
Filiz Arslan
Hakkımızda
|
Uluslararası Yayınevi Belgesi
|
2023 Kaynakça Dokümanı
|
Kişisel Verilerin Korunması
|
Üyelik
|
Siparişlerim
|
İletişim
Ana Sayfa
Kategori
Sipariş
Sepetim
Profil