Satışın Yeni Kuralları Daniel H. Pink  - Kitap

Satışın Yeni Kuralları

1. Baskı, 
Aralık 2013
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x20
Sayfa:
272
Barkod:
9786054584369
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
200,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
"Bazılarınız gerçek anlamda satış işindesiniz; müşterileri sigorta poliçesi yaptırmaya, cep telefonu almaya ikna etmeye çalışıyor veya taze ev yapımı keklerinizi pazarlıyorsunuz. Ama hepiniz iş arkadaşlarınızı yönlendirmek, yatırımcı bulmak veya çocukları razı etmek için tahmininizin üzerinde vakit harcıyorsunuz. Yani, beğenseniz de beğenmeseniz de hepimiz satış işindeyiz."
Drive ve Aklın Yeni Sınırları'nın yazarı Daniel H. Pink yeni kitabında satış dünyasına eğiliyor. Pink, önceki kitaplarında olduğu gibi yine içgörülerini zengin sosyal bilim araştırmalarıyla destekliyor ve ne pahasına olursa olsun satış yapma anlayışının eskidiği günümüz dünyasında satışın yeni alfabesini yazıyor.
Bilgi asimetrisinden bilgi eşitliğine geçişin toplumsal dinamiklerini, etkili sunumun yeni altı yolunu, başkalarını anlamanın üç kuralını, mesajınızı daha iyi iletmenin beş çerçevesini ve daha fazlasını bu kitapta bulacaksınız. İnsanları harekete geçirme konusunda yeni imkânlar sunan Satışın Yeni Kuralları, iş ve özel yaşamınızı dönüştürecek bir rehber.