İşletmeler İçin Microsoft .Net Server Çözümleri Haydar Yalçın  - Kitap
İşletmeler İçin

Microsoft .Net Server Çözümleri

0. Baskı, 
Ocak 2003
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
18x23
Sayfa:
534
Barkod:
9789755093543
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
0
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
İşletmeler İçin Microsoft .NET Server Çözümleri, sık karşılaşılan e–ticaret sorunlarını çözmek, Microsoft .NET işletme sunucularını kullanmayı ve çözüm stratejilerini öğrenmek için gerek duyduğunuz uzman rehberliğini sunmaktadır.
Kurumsal e–ticaret çözümlerini farklı platformlar üzerinde planlamak, geliştirmek ve dağıtmak bazen çok güç bir iş olabilir. İşletmeler İçin Microsoft .NET Server Çözümleri bu süreci basitleştiriyor. Bilgi dolu bu kılavuz kitap, sık karşılaşılan e–ticaret tümleştirme (entegrasyon) sorunlarının çözümüyle ilgili size açık anlaşılır, somut bilgiler sunmak için, zengin bir teknik bilgi deposunu gerçek yaşamdan alınmış örneklerle birleştiriyor. Her bölüm belirli bir e–ticaret sorununu ortaya atıp, o sorunun çözümüyle ilgili Microsoft .NET sunucu araçlarını ve teknolojilerini, şematik diyagramlar ve çeşitli yardımcı öğelerle ele alıyor. Sorunları çözmek için Microsoft .NET sunucularına iş yaptırmayı ve gelecekteki Web tabanlı hizmetler için şimdiden hazırlanmayı öğreneceksiniz.
İşletmeler İçin Microsoft .NET Server Çözümleri'nde kurumsal tümleştirme sorunlarıyla birlikte Microsoft .NET işletme sunucularını ve .NET teknolojilerini; işletmeye ait uygulamaları tümleştirmeyi ve olası senaryoları; B2B ve B2C tümleştirme senaryolarını; kablosuz ağ iletişimi, uzaktan erişim ve kişiye özel sayısal yardımcıları tümleştirmeyi; işletmeler için e–ticaret çözümleri geliştirirken güvenilirlik, güvenlik, performans ve yönetim konularını; günümüzde mevcut Web tabanlı hizmetleri ve işletmenizi yarının dünyasına hazırlamayı öğreneceksiniz. Kitapta ele alınan .NET sunucuları: Microsoft Windows® 2000 Server ailesi, Microsoft BizTalk® Server, Microsoft SQL™ Server, Microsoft SharePoint™ Portal Server, Commerce Server, Content Manager Server, Host Integration Server, Exchange Server ve diğer Microsoft .NET işletme sunucularıdır. Ayrıca kitapla birlikte verilen CD'de kod örnekleri ve örnek uygulamaların yanı sıra, kitabın PDF dosyaları halinde bir elektronik kopyasını da bulacaksınız.
İşletmeler İçin Microsoft .NET Server Çözümleri geniş bir okur kitlesine hitap etmektedir. BT uzmanları ve işletme yöneticileri, BT mimarları, danışmanlar, bağımsız yazılım şirketleri, çözüm sağlayıcılar ve uygulama hizmet sağlayıcılar, veritabanı yöneticileri, uygulama geliştiriciler ve proje yöneticileri bu kitapta kendileriyle ilgili önemli bilgiler bulacaklar.