Kodi: Yeni Dünya Düzeni Ferdi Battal  - Kitap

Kodi: Yeni Dünya Düzeni

1. Baskı, 
Ocak 2019
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
13x19
Sayfa:
23
Barkod:
9786052359631
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
165,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
"Kodi: Yeni Dünya Düzeni" bir yandan sosyal medya kullanımı, teknolojinin gelişimi, gelecekte oluşabilecek olası senaryolar ile ilgili konularda çocukları hazırlamayı amaçlarken bir yandan da sosyal medyanın erken yaşta kullanımının oluşturabileceği tehlikeleri fark ettirmeyi amaçlayan eğlenceli bir hikâye kitabı olarak ilkokul düzeyine uygun olacak şekilde yazılmıştır.
"Kodi robotunu tasarlarken kendini çok mutlu hissediyordu.
Tasarladığı robotu, herkesin görmesi gerektiğini düşündü.
Yaptığı robotun fotoğraflarını sosyal medyada paylaşmalıydı."
"Kodi: Yeni Dünya Düzeni" aynı zamanda Nöropisikolojik Eğitim Modeli'ne (PASS) göre düzenlenmiştir. İçerdiği etkinlikler ile çocuklarımızın hem eğlenceli zaman geçirmesi hem de zihinsel aktiviteler yapması amaçlanmıştır.
"Kodi: Yeni Dünya Düzeni" 21.yy becerilerinden problem çözme, analitik düşünme, iletişim, inisiyatif alma, takım çalışması, yenilikçilik gibi becerileri de desteklemektedir.
Kitabın yazım sürecinde çeşitli uzman görüşleri alınarak düzenlenmiş. Eğitim teknolojisi, oyunlaştırma uzmanları; sınıf öğretmenleri ile bilgisayar teknolojileri öğretmenleri ve psikolojik danışmanlar yazım sürecinde değerli görüşleriyle kitaba katkı sunmuş.
(Tanıtım Bülteninden)