KPSS A Plus ++ Soru Bankası Turgut Meşe  - Kitap

KPSS A Plus ++ Soru Bankası

Turgut Meşe (Editör)

1. Baskı, 
Ocak 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
696
Barkod:
9786055001599
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
KPSS Genel Kültür - Genel Yetenek Soru Bankası kitabı kendi alanında çok önemli bir çığır açmıştır. Klasik soru bankası anlayışından farklı olarak bu kitapta öncelikle Genel Kültür (tarih - coğrafya - anayasa) ve Genel Yetenek (Türkçe - matematik) bölümleri ana başlık olarak belirlendi. Ayrıca soru bankasının hazırlanmasında ÖSYM'nin yeni sınav formatı dikkate alınmıştır.
ÖSYM'nin yeni müfredatı gereği KPSS'de sözel ve sayısal mantık yeteneğini ölçen sorular da sorulmaktadır. Bunun yanında Çağdaş Türk ve Dünya Tarihi konuları da sınav müfredatına eklenmiştir. A Plus Genel Kültür -Genel Yetenek Soru Bankası kitabımız bütün bu yenilikler göz önüne alınarak hazırlanmış olup bol soru, resim ve bilgi notları ile zenginleştirilmiştir.
Sayfa kenarlarına soruların mantığını kavramaya yardımcı olacak resimler ve bilgi notları verilmiştir. Bu yeni sayfa konsepti klasik soru bankası anlayışını ortadan kaldırıp eğlenceli ve kalıcı bir etkinlik imkanı sunmaktadır. Sorular her bölümün kendi içindeki konu sırasına göre tanzim edilmiştir. Kitap bu özelliğiyle sizlere her bölümde konu sırasını takip ederek soru çözme fırsatını sunmaktadır. Uzman yazar kadromuz tüm alanlarla ilgili çıkmış soruları ince bir dikkatle inceledi, bu kitaba konulmak üzere çıkmış sorulara mantık ve bakış açısı olarak çok yakın, hatta kardeş olan sorular hazırladı. Hepsine gayretlerinden ötürü teşekkürlerimizi borç bilir, siz değerli adaylara başta KPSS olmak üzere hayatın her alanında başarılar dileriz.