Alpha Hızlı Okuma Teknikleri Mustafa Şaban Keser  - Kitap

Alpha Hızlı Okuma Teknikleri

1. Baskı, 
Mart 2016
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
204
Barkod:
9789756428894
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Türkiye'de bir ilk olan ve KPSS - ÖABT - LYS - YGS - ALES - DGS - TEOG ve tüm sınavlarda üstün başarının anahtarı olan Alpha Hızlı Okuma Teknikleri Eğitim Seti, 15 yıllık alanındaki tecrübesiyle, binlerce kursiyerden alınan geri dönüşlerle, sınavlarda +25 ile +45 dakikalık bir zaman kazandırmış ve %100 başarı sağlamıştır.
Alpha Hızlı Okuma Teknikleri, Tüm Kişisel Gelişim Akademileri, Belediye Meslek Edindirme Kursları, Halk Eğitim Kişisel Gelişim Kurslarında Kaynak ders kitabı olarak hazırlanmıştır.
Alpha Hızlı Okuma Teknikleri, özellikle Türkiye'de ilk defa kullanılan, geçerliliği ve güvenirliliği kanıtlanmış farklı aynı zamanda çok etkili egzersizlerden oluşurken algı ve motivasyonu artırmak için eğitimde İnovasyon hedeflenmiştir. Alpha Hızlı Okuma Teknikleri kitabı ve kullanılan kartlar ebat olarak göz - kitap uyumunu sağlamak amacıyla gerçek boyutlarda ve eğitimlerin tamamı egzersiz kartları üzerinden yapılacak şekilde tasarlanmıştır. Çok önemli bir nokta ise öğretmen, veli ya da öğrencilerin eğitimlerini takip etmelerini sağlamak ve kolaylaştırmak için egzersiz kartlarının arkasına Alpha Hızlı Okuma Teknikleri Takip çizelgeleri eklenmiştir.