Para – Banka – Kredi – Uluslararası İktisat –Türkiye Ekonomisi – Kalkınma – Büyüme KPSS ve Kurum Sınavları İçin İktisat Yasin Çoban  - Kitap

Para – Banka – Kredi – Uluslararası İktisat –Türkiye Ekonomisi – Kalkınma – Büyüme

KPSS ve Kurum Sınavları İçin İktisat

2. Baskı, 
Haziran 2018
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
606
Barkod:
9786059274104
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Kitap KPSS ve kurum sınavlarına hazırlanan adayların, sınava hazırlık sürecinde Para-Banka-Kredi, Uluslararası İktisat, Türkiye Ekonomisi ve Kalkınma-Büyüme alanlarında konuları kapsamlı olarak kavramalarını ve çözümlü örneklerle pratik yapmalarını sağlayarak başarı düzeyini arttırmayı hedeflemiş.
Kitap hazırlanırken titiz ve kapsamlı bir çalışma ile geçmiş yıllarda çıkmış tüm KPSS ve kurum sınav soruları incelenerek hangi konulara ve kavramlara ağırlık verildiği analiz edilmiş.
Gerekli hiçbir bilgi gözden kaçırılmadan ve gereksiz ayrıntılara da girilmeden KPSS ve kurum sınavları formatına uygun şekilde özet konu anlatımı, detaylı açıklama notları ve çözümlü örnek sorular ile adayların konuları yorumlama ve pratik yapma gücünün arttırılmasını sağlayacak bu kitap oluşturulmuş.
En geniş ve kapsamlı haliyle KPSS ve kurum sınavlarına hazırlanan adayların başvurabileceği temel kaynak olması amaçlanmış.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Para Banka Kredi
.
Uluslararası İktisat
.
Türkiye Ekonomisi
.
Kalkınma Büyüme