Türkiye Karayolları Haritası Yazar Belirtilmemiş  - Kitap

Türkiye Karayolları Haritası

10. Baskı, 
Ocak 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x23
Sayfa:
6
Barkod:
9789755094526
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Turistik Türkiye Karayolları Haritası Arkadaş Yayinevi'nin Şehir Planları dizisine koşut olarak hazırlandı ve yayımlandı. Şehirlerimizin hızlı gelişiminin yanında Türkiye'mizin yolları da hızla yenileniyor, yeni yollar, otoyollar, çok şeritli yollar yapılıyor ve kullanıma sokuluyor. Yolculuk yapan insanların güncel bir karayolu haritasına ihtiyacı da o ölçüde artıyor.
Turistik Türkiye Karayolları Haritası 70 x 100 cm ebatlı kağıda çift taraflı olarak, 1/1.000.000 gibi oldukça küçük bir ölçekle basıldı. Ölçeğin küçük olması rahat bir kullanımı temin ediyor ve böylece yer ve yol adları sıkışarak birbirine karışmıyor. Haritamız coğrafi yer adları ve yol bilgilerinin yanı sıra turistik yöre ve yerleri de dikkat çekici bir şekilde gösteriyor. Haritanın arka yüzünde bulunan turistik ve genel indeks haritanın amaca uygun kullanımını kolaylaştırıyor. Harita aynı zamanda bir karayolları haritası için en gerekli bilgilerden olan şehirler arası mesafe cetvelini de içeriyor.
Kullanım kolaylığı açısından iki taraflı, yırtılmaya karşı dayanıklı, selefon kaplı ve 4 renk olarak kuşe kağıda basılmış Turistik Türkiye Karayolları Haritası'nın kullanıcılarına yol göstermesini diliyoruz.