10 Nisan Komiser Yardımcılığı ve Misyon Koruma Sınavlarına Hazırlık Konu Anlatımı (3 Kitap Takım) Ahmet Nohutçu, Ahmet Gazi Kaya, Olcay Aslan  - Kitap

10 Nisan Komiser Yardımcılığı ve Misyon Koruma Sınavlarına Hazırlık Konu Anlatımı

(3 Kitap Takım)

1. Baskı, 
Mart 2023
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
2016
Barkod:
9786258136111
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
1.200,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Komiser Yardımcılığı Sınavlarına hazırlanan kolluk görevlilerimizin başarılarına katkı sağlamak amacıyla kaleme alınmış iş bu kitabımızda; geçmiş yıllarda gerçekleştirilen Komiser Yardımcılığı sınavları incelenerek sınavda sorumlu tutulan konular ve çıkmış soruların birlikte sentezi neticesinde sınava girecek adayların kitap içeriğinde yer alan derslerde, başkaca kaynağa ihtiyaç duymaması için tüm detay ve inceliklere değinilmiştir.
10 Nisan Komiser Yardımcılığı ve Misyon Koruma Hazırlık kitabımız sınavda soru gelme ihtimali olan tüm konuların, noktaların sistemli bir özeti ancak önemli detayları da içerecek şekilde, sınavın soru mantığı, tarzı ve içeriği göz önünde bulundurularak büyük bir hassasiyet ve titizlikle hazırlanmıştır.
Kitabımızda adayların ders çalışırken konuları anlayıp hazmetmelerini kolaylaştırıcı şemalar, tablolar konmuş, ayrıca sınavda kritik hususları kolayca hatırlayabilmeleri için birtakım tüyolar, formüller ve dikkat çekici hatırlatmalara yer verilmiştir.
Konu anlatımları ve özgün sorular detaylı anlatımlarla beraber kaleme alınmış olup, temel amaç kitabı alacak adayların başkaca bir kaynağa ihtiyaç duymaması ve sınavda istediği başarıyı elde edebilmesidir. Bu anlamda konular kapsamlı ve eksiksiz tutulmuştur.
Kitabımız hazırlanırken hem son dönemdeki tüm güncel mevzuat değişiklik ve yeniliklerini içermesine hem de geçmiş yıllarda yapılan sınavların soru mantığı, tarzı ve içeriğine büyük bir hassasiyet ve titizlikle dikkat edilmiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Anayasa Hukuku
.
İdare Hukuku
.
İdari Yargılama Hukuku
.
Ceza Hukuku Genel ve Özel Hükümler
.
Ceza Muhakemesi Hukuku
.
İnsan Hakları ve Demokratikleşme
.
Polis Mevzuatı