Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 46 ürün | 41-60    Sıralama
 
Klaus Pichharidt
Ekim 2006

Baskısı tükenmiştir.
   
"Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının 4. Basımı yayınlanmaktadır. Bu durum gıda mikrobiyolojisi alanında önemli bir talebin varlığının ve kitabın geniş bir okuyucu kitlesinde iyi kabul gördüğünün...
 
 
Gaby Hauber, Michael Schwenk
Mayıs 2006

Baskısı tükenmiştir.
   
'Beslenme Atlası' bu alanın tüm konularına ilişkin kapsamlı bir özet sunuyor. Atlasta, güncel konular, örneğin radyoaktif ışın veya gen teknolojisi yoluyla değişime uğramış gıdalar,...
 
 
Ayhan Dağ
Mart 2006

Baskısı tükenmiştir.
   
Beslenme, büyüme ve gelişme, yaşamın sürdürülmesi, sağlığın korunması ve geliştirilmesi için besinlerin tüketilmesidir. Yaşamın sağlıklı bir şekilde sürdürülebilmesi için, gıda güvencesi ve...
 
 
Fahrettin Göğüş, Sibel Fadıloğlu
Ocak 2006

Baskısı tükenmiştir.
   
Bu kitap, kimyanın gıda ile nasıl bir ilişki içerisinde olduğunu anlamak istyen öğrencilere yardımcı olmak amacıyla hazırlanmıştır. Giriş kısmıyla başlayan kitaptaki bölümler öğrencilerin konuyu...
 
 
Muammer Kayahan
Kasım 2002

Baskısı tükenmiştir.
   
Gıda teknolojisi alanında yaşanan hızlı gelişim, özellikle yağların kimyasal niteliklerinden engeniş boyutta yararlanılan teknolojiler sayesinde, yemeklik yağları modern beslenme fizyolojisi...
 
 
Seydi Kaymaz, Hasan Tahsin Gökcan
Şubat 2002

Baskısı tükenmiştir.
   
Gıda maddelerinin üretiminden tüketiciye ulaşıncaya kadar ki tüm aşamalarındaki hükümler, 1593 sayılı Umumi Hıfzısıhha Kanunu, Gıda Maddeleri Tüzüğü ve bu konudaki standartlarda düzenlenmekteydi....
 
 
 46 ürün | 41-60 
 1 2 3  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2021