Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 46 ürün | 21-40    Sıralama
 
Mustafa Tayar, Canan Hecer
Aralık 2015
38.00 TL
Sepete Ekle
   
Konuya ilgi duyanların gıda mikrobiyolojisi hakkında Ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanan "Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının, gelen öneriler ve eleştiriler doğrultusunda dördüncü...
 
 
Canan Hecer, Beyza Ulusoy
Şubat 2015
42.00 TL
Sepete Ekle
   
Beslenme insanlık tarihi kadar eski bir bilinçtir. Bilgisi ve bilimi ise yüzyıllardır güncelliğini hiç kaybetmeyecek şekilde kendisini yenilemektedir. Beslenmenin insanlık için bu kadar önemli bir...
 
 
Muhittin Tayfur
Mayıs 2017

Temin edilememektedir.
   
Günümüzde gıda işleyenler ve üretenler, tüketiciler ve akademik çevrelerdeki araştırmacıların GKM'leri hakkında artan bir ilgisi bulunmaktadır. GKM'leri toksik etkilerini değerlendirilmesi,...
 
 
Osman Erkmen
Ekim 2015
44.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitap, özel ve resmî laboratuvarlarda çalışan gıda ve ziraat mühendisleri, biyolog ve veterinerler ile gıda mühendisliği, ziraat, biyoloji, gıda teknolojisi, mikrobiyoloji ve veterinerlik...
 
 
İsmet Şahin, Fikri Başoğlu
Aralık 2011
38.00 TL
Sepete Ekle
   
– Gıdalarda Bulunan Mikroorganizmalar ve Bulaşma Kaynakları: Bakteriler, Gıda Mikrobiyolojisinde Önemli Mantarlar, Mikroorganizmaların Gıdalara Bulaşma Kaynakları ve Bunların Gelişmesini Etkileyen...
 
 
Şerife Ünüvar
Eylül 2007
27.00 TL
Sepete Ekle
   
Yurdumuzda bilinçli beslenme kuralları bilgisinin yeterli ve istenilen seviyede olmadığını araştırma sonuçları göstermektedir. Kitap, bilinçli beslenmenin temelinin okulda verilmesi gerektiği göz...
 
 
Şerife Ünüvar
Şubat 2008
16.67 TL
Sepete Ekle
   
Ekmek ve Ekmek çeşitleri üretim teknolojisi ya da fırıncı meslek eğitimi ekmeğin tanımı, çeşitleri, önemi, ekmek kültürü, yapımında kullanılan ekipmanlar ve özellikleri, araç–gereç ve ekipmanlar ve...
 
 
Fethi Özçelik
Aralık 2004
12.00 TL
İndirimli: 5.50 TL (%54)
Sepete Ekle
   
Tarihimizde sığır sürüleri yetiştiren, onlarla göç eden beyliğe, aşiret ve boya rastlamak pek mümkün değildir. Ama bütün beyliklerde, aşiretlerde koyun, keçi ve at sürüleri olmazsa olmaz...
 
 
İlbilge Saldamlı, Engin Saldamlı
Ocak 2004
25.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Türkan Kutluay Merdol, Murat Baş, Fatma Sağlam ...
Ocak 2003
27.50 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Metin Atamer
Aralık 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
Tereyağı teknolojisi kitabının 1. Bölümünde; Süt Yağının Biyokimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri, Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu ve Polimorfizm, Süt Yağ Globül Membranı, Süt Yağının...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır. Bu...
 
 
Sıdıka Bulduk
Ekim 2016

Temin edilememektedir.
   
Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler,...
 
 
Mustafa Özen
Haziran 2015

Baskısı tükenmiştir.
   
Kitap üç bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde incelenen kanunlar bakımından ortak konu olan sorumluluk incelenmiştir. Sorumluluk kapsamında; cezai, hukuki ve idari sorumluluk ele alınmıştır. Daha...
 
 
Mustafa Tayar, Velaaddin Kılıç
Ocak 2014

Baskısı tükenmiştir.
   
İnsanlığın dünyada varoluşundan beri; giyinme, barınma ve beslenme gibi üç temel ihtiyaç ön plana çıkmıştır. Bunların içerisinde en önemli yeri beslenme almaktadır. Beslenme sağlıklı yaşamın temel...
 
 
Osman Erkmen
Ekim 2013

Baskısı tükenmiştir.
   
Gıda Mikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2013

Baskısı tükenmiştir.
   
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır. "Gıda...
 
 
Taner Baysal, Filiz İçerir
Ocak 2012

Baskısı tükenmiştir.
   
Gıda teknolojisini geliştirme konusunda çaba gösteren araştırmacılar alışılagelmiş gıda işleme yöntemlerinin söz konusu olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak üzere “minimum işleme” stratejilerini...
 
 
Selma Güven
Ekim 2011

Baskısı tükenmiştir.
   
Alkollü içkiler, Gıda Bilimi ve Teknolojisi ana bilim dalının önemli bir bölümünü oluşturur. Üretimlerinde tarımsal kökenli ham maddeler kullanılır. Farklı yöntemlerin uygulanmasıyla çok çeşitli...
 
 
Canan Dokuzlu Hecer
Şubat 2010

Baskısı tükenmiştir.
   
 
 
 46 ürün | 21-40 
 1 2 3  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2021