Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 47 ürün | 1-20    Sıralama
 
Bahattin Çetin
Ekim 2020
30.00 TL
İndirimli: 27.90 TL (%7)
Sepete Ekle
   
Günümüz çağdaş eğitim düşüncesinde, mühendislik eğitimi içerisinde, eğitimin gereği olan teknik bilgi ve konuların öğrenilmesinin yanı sıra eğitim dalı ile ilgili ekonomik ve işletmecilik...
 
 
Adnan Aydın
Kasım 2020
95.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Kimyası ve Analizleri I kitabı alandaki güncel bilgileri kolay anlaşılır bir şekilde okuyuculara aktarmak amacı ile hazırlanmış. Konuların ele alınışında bilimsel çalışmalarda da...
 
 
Nesimi Aktaş
Ağustos 2020
40.00 TL
İndirimli: 37.20 TL (%7)
Sepete Ekle
   
Bu kitap, ilk olarak Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları içerisinde 2008 yılında bastırılmış. Bu baskıda bazı bölümlere eklentiler yapılmış, düzenlemeler gerçekleştirilmiş. Kitap,...
 
 
Mustafa Tayar, Yalçın Yıldırım
Ağustos 2020
57.00 TL
İndirimli: 53.01 TL (%7)
Sepete Ekle
   
Et Endüstrisi kitabında yer alan bilgiler; Fermante sucukların kapalı alanlarda olgunlaştırılmasında, tüm et ürünlerinin modern alet ve gereçler kullanılarak üretilmelerinde, modern et parçalama...
 
 
Duygu Göçmen
Şubat 2020
22.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve meslektaşlar için hazırlanan bu kitapta; gıda laboratuvar tip ve özellikleri, gıda laboratuvarında uyulması gereken temel güvenlik kuralları ve güvenli...
 
 
Necla Aran
Şubat 2020
50.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Biyoteknolojisi kitabı, benzer Türkçe kaynaklar arasında içeriği ve kapsamı bakımından ilk ve öncü bir eser olma özelliği taşımaktadır. Kitapta gıda biyoteknolojisi kapsamında yer alan temel...
 
 
Murat Doğan
Ocak 2020
46.00 TL
İndirimli: 42.78 TL (%7)
Sepete Ekle
   
Gıda Mühendisliğine Giriş kitabı; gıda bilimi ve mühendis­liğinin temel kavramlarının ve uygulamalarının ana özelliklerini açıklamaktadır. Kitap kısaca; sağlıklı ve güvenli gıdaların en iyi kalite ve...
 
 
S. Suzanne Nielsen
Ocak 2020
130.00 TL
İndirimli: 120.90 TL (%7)
Sepete Ekle
   
Gıda biliminde lisans öğrenimi gören ve gıda analizi çalışan öğrenciler için ders kitabı olması amacıyla yazılan bu kitap, gıda endüstrisinde gıda analizi yapan ve analistlerle etkileşim halinde olan...
 
 
Serpil Şahin, Servet Gülüm Şumnu, Haluk Hamamcı ...
Ocak 2020
78.00 TL
Sepete Ekle
   
This book covers fluid flow, heat transfer, mass transfer and applications of this knowledge in unit operations in food and chemical industries. It is written as a textbook for undergraduate...
 
 
Fikri Başoğlu
Eylül 2019
38.00 TL
Sepete Ekle
   
"Yemeklik Yağ Teknolojisi" adlı bu yapıt, özellikle üniversitelerin Gıda Mühendisliği eğitimi, Meslek Yüksekokullarında Gıda Teknolojisi eğitimi alan öğrenciler ile yağ sanayinde çalışan konu ile...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Nisan 2018
37.40 TL
Sepete Ekle
   
Kitapta verilen yöntemlerin genellikle sadece ilkelerine değinilmekte yetinilmiş, uygulanmaları, aşamalar halinde belirtilmiş, fakat analiz sırasında gerçekleşen reaksiyonlara ve kullanılan cihaz...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2017
37.04 TL
Sepete Ekle
   
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır. Bu...
 
 
Özlem Tokuşoğlu
Ağustos 2017
42.00 TL
İndirimli: 39.06 TL (%7)
Sepete Ekle
   
 
 
Ömer Faruk Gamlı
Ekim 2016
35.00 TL
İndirimli: 32.55 TL (%7)
Sepete Ekle
   
Gıda maddelerinin hazırlanmasında, üretilmesinde ve depolama koşullarında gerekli olan kalitenin sağlanmasında gıda ile ilgili olarak yapılacak olan kontrol testleri büyük önem taşımaktadır....
 
 
Fikri Başoğlu
Eylül 2016
38.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu eser gıda mühendisliği öğrencileri, Teknik Bilimlerin gıda bölümünde okuyan öğrenciler ve bu konuda çalışanlara gıda kalite konusunda yardımcı olması amacıyla oluşturulmuştur. Gıda kalite kontrol...
 
 
Fikri Başoğlu, Vildan Uylaşer
Eylül 2016
30.00 TL
İndirimli: 27.90 TL (%7)
Sepete Ekle
   
Gıda analiz yöntemlerinin bir araya getirildiği bu kitap, üniversitelerimizin Gıda Mühendisliği veya Gıda Teknolojisi bölümlerinde eğitim gören öğrencilere, gıda sektörünün özel ve kamu kurumlarında...
 
 
Şahsene Anar
Nisan 2016
38.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Mustafa Tayar, Canan Hecer
Nisan 2016
46.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
R. Paul Singh, Dennis R. Heldman
Eylül 2015
80.00 TL
İndirimli: 74.40 TL (%7)
Sepete Ekle
   
Gıda Mühendisliği; fiziksel, kimyasal ve biyolojik bilimlerin, gıdaların işlenmesinde, yeni gıdaların geliştirilmesinde, depolanmasında, taşınmasında ve pazarlanmasında uygulama alanı bulmuş olan bir...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Mayıs 2015
40.74 TL
Sepete Ekle
   
"Reaksiyon kinetiği - Gıdaların bozulma kinetiği" isimli bu kitabın konuyla yakın ilgisi olmayanların bile kolaylıkla anlayabileceği açık bir üslupla ve ayrıntılarla kaleme alınmış olması, gıda...
 
 
 47 ürün | 1-20 
 1 2 3  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2021