Bahattin Çetin
Ekim 2020
30.00 TL İndirimli: 27.90 TL(%7)
Günümüz çağdaş eğitim düşüncesinde, mühendislik eğitimi içerisinde, eğitimin gereği olan teknik bilgi ve konuların öğrenilmesinin yanı sıra eğitim dalı ile ilgili ekonomik ve işletmecilik...
Gıda Kimyası ve Analizleri I kitabı alandaki güncel bilgileri kolay anlaşılır bir şekilde okuyuculara
aktarmak amacı ile hazırlanmış. Konuların ele alınışında bilimsel çalışmalarda da...
Nesimi Aktaş
Ağustos 2020
40.00 TL İndirimli: 37.20 TL(%7)
Bu kitap, ilk olarak Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Ders Yayınları içerisinde 2008 yılında bastırılmış. Bu baskıda bazı bölümlere eklentiler yapılmış, düzenlemeler gerçekleştirilmiş. Kitap,...
Mustafa Tayar, Yalçın Yıldırım
Ağustos 2020
57.00 TL İndirimli: 53.01 TL(%7)
Et Endüstrisi kitabında yer alan bilgiler;
Fermante sucukların kapalı alanlarda olgunlaştırılmasında, tüm et ürünlerinin modern alet ve gereçler kullanılarak üretilmelerinde, modern et parçalama...
Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve meslektaşlar için hazırlanan bu kitapta; gıda laboratuvar tip ve özellikleri, gıda laboratuvarında uyulması gereken temel güvenlik kuralları ve güvenli...
Gıda Biyoteknolojisi kitabı, benzer Türkçe kaynaklar arasında içeriği ve kapsamı bakımından ilk ve öncü bir eser olma özelliği taşımaktadır. Kitapta gıda biyoteknolojisi kapsamında yer alan temel...
Murat Doğan
Ocak 2020
46.00 TL İndirimli: 42.78 TL(%7)
Gıda Mühendisliğine Giriş kitabı; gıda bilimi ve mühendisliğinin temel kavramlarının ve uygulamalarının ana özelliklerini açıklamaktadır. Kitap kısaca; sağlıklı ve güvenli gıdaların en iyi kalite ve...
S. Suzanne Nielsen
Ocak 2020
130.00 TL İndirimli: 120.90 TL(%7)
Gıda biliminde lisans öğrenimi gören ve gıda analizi çalışan öğrenciler için ders kitabı olması amacıyla yazılan bu kitap, gıda endüstrisinde gıda analizi yapan ve analistlerle etkileşim halinde olan...
This book covers fluid flow, heat transfer, mass transfer and applications of this knowledge in unit operations in food and chemical industries. It is written as a textbook for undergraduate...
"Yemeklik Yağ Teknolojisi" adlı bu yapıt, özellikle üniversitelerin Gıda Mühendisliği eğitimi, Meslek Yüksekokullarında Gıda Teknolojisi eğitimi alan öğrenciler ile yağ sanayinde çalışan konu ile...
Kitapta verilen yöntemlerin genellikle sadece ilkelerine değinilmekte yetinilmiş, uygulanmaları, aşamalar halinde belirtilmiş, fakat analiz sırasında gerçekleşen reaksiyonlara ve kullanılan cihaz...
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır.
Bu...
Ömer Faruk Gamlı
Ekim 2016
35.00 TL İndirimli: 32.55 TL(%7)
Gıda maddelerinin hazırlanmasında, üretilmesinde ve depolama koşullarında gerekli olan kalitenin sağlanmasında gıda ile ilgili olarak yapılacak olan kontrol testleri büyük önem taşımaktadır....
Bu eser gıda mühendisliği öğrencileri, Teknik Bilimlerin gıda bölümünde okuyan öğrenciler ve bu konuda çalışanlara gıda kalite konusunda yardımcı olması amacıyla oluşturulmuştur.
Gıda kalite kontrol...
Fikri Başoğlu, Vildan Uylaşer
Eylül 2016
30.00 TL İndirimli: 27.90 TL(%7)
Gıda analiz yöntemlerinin bir araya getirildiği bu kitap, üniversitelerimizin Gıda Mühendisliği veya Gıda Teknolojisi bölümlerinde eğitim gören öğrencilere, gıda sektörünün özel ve kamu kurumlarında...
R. Paul Singh, Dennis R. Heldman
Eylül 2015
80.00 TL İndirimli: 74.40 TL(%7)
Gıda Mühendisliği; fiziksel, kimyasal ve biyolojik bilimlerin, gıdaların işlenmesinde, yeni gıdaların geliştirilmesinde, depolanmasında, taşınmasında ve pazarlanmasında uygulama alanı bulmuş olan bir...
"Reaksiyon kinetiği - Gıdaların bozulma kinetiği" isimli bu kitabın konuyla yakın ilgisi olmayanların bile kolaylıkla anlayabileceği açık bir üslupla ve ayrıntılarla kaleme alınmış olması, gıda...