Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 45 ürün | 1-20    Sıralama
 
Duygu Göçmen
2020
22.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve meslektaşlar için hazırlanan bu kitapta; gıda laboratuvar tip ve özellikleri, gıda laboratuvarında uyulması gereken temel güvenlik kuralları ve güvenli...
 
 
Bahattin Çetin
Ekim 2020
30.00 TL
Sepete Ekle
   
Günümüz çağdaş eğitim düşüncesinde, mühendislik eğitimi içerisinde, eğitimin gereği olan teknik bilgi ve konuların öğrenilmesinin yanı sıra eğitim dalı ile ilgili ekonomik ve işletmecilik...
 
 
Mustafa Tayar, Yalçın Yıldırım
Ağustos 2020
52.00 TL
Sepete Ekle
   
Et Endüstrisi kitabında yer alan bilgiler; Fermante sucukların kapalı alanlarda olgunlaştırılmasında, tüm et ürünlerinin modern alet ve gereçler kullanılarak üretilmelerinde, modern et parçalama...
 
 
Necla Aran
Şubat 2020
46.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Biyoteknolojisi kitabı, benzer Türkçe kaynaklar arasında içeriği ve kapsamı bakımından ilk ve öncü bir eser olma özelliği taşımaktadır. Kitapta gıda biyoteknolojisi kapsamında yer alan temel...
 
 
Murat Doğan
Ocak 2020
42.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Mühendisliğine Giriş kitabı; gıda bilimi ve mühendis­liğinin temel kavramlarının ve uygulamalarının ana özelliklerini açıklamaktadır. Kitap kısaca; sağlıklı ve güvenli gıdaların en iyi kalite ve...
 
 
S. Suzanne Nielsen
Ocak 2020
130.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda biliminde lisans öğrenimi gören ve gıda analizi çalışan öğrenciler için ders kitabı olması amacıyla yazılan bu kitap, gıda endüstrisinde gıda analizi yapan ve analistlerle etkileşim halinde olan...
 
 
Serpil Şahin, Servet Gülüm Şumnu, Haluk Hamamcı ...
Ocak 2020
72.00 TL
Sepete Ekle
   
This book covers fluid flow, heat transfer, mass transfer and applications of this knowledge in unit operations in food and chemical industries. It is written as a textbook for undergraduate...
 
 
Fikri Başoğlu
Eylül 2019
38.00 TL
Sepete Ekle
   
"Yemeklik Yağ Teknolojisi" adlı bu yapıt, özellikle üniversitelerin Gıda Mühendisliği eğitimi, Meslek Yüksekokullarında Gıda Teknolojisi eğitimi alan öğrenciler ile yağ sanayinde çalışan konu ile...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Nisan 2018
37.40 TL
Sepete Ekle
   
Kitapta verilen yöntemlerin genellikle sadece ilkelerine değinilmekte yetinilmiş, uygulanmaları, aşamalar halinde belirtilmiş, fakat analiz sırasında gerçekleşen reaksiyonlara ve kullanılan cihaz...
 
 
Metin Atamer
Aralık 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
Tereyağı teknolojisi kitabının 1. Bölümünde; Süt Yağının Biyokimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri, Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu ve Polimorfizm, Süt Yağ Globül Membranı, Süt Yağının...
 
 
Özlem Tokuşoğlu
Ağustos 2017
38.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Muhittin Tayfur
Mayıs 2017

Temin edilememektedir.
   
Günümüzde gıda işleyenler ve üretenler, tüketiciler ve akademik çevrelerdeki araştırmacıların GKM'leri hakkında artan bir ilgisi bulunmaktadır. GKM'leri toksik etkilerini değerlendirilmesi,...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2017
37.04 TL
Sepete Ekle
   
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır. Bu...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır. Bu...
 
 
Ömer Faruk Gamlı
Ekim 2016
33.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda maddelerinin hazırlanmasında, üretilmesinde ve depolama koşullarında gerekli olan kalitenin sağlanmasında gıda ile ilgili olarak yapılacak olan kontrol testleri büyük önem taşımaktadır....
 
 
Sıdıka Bulduk
Ekim 2016

Temin edilememektedir.
   
Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler,...
 
 
Fikri Başoğlu
Eylül 2016
35.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu eser gıda mühendisliği öğrencileri, Teknik Bilimlerin gıda bölümünde okuyan öğrenciler ve bu konuda çalışanlara gıda kalite konusunda yardımcı olması amacıyla oluşturulmuştur. Gıda kalite kontrol...
 
 
Fikri Başoğlu, Vildan Uylaşer
Eylül 2016
27.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda analiz yöntemlerinin bir araya getirildiği bu kitap, üniversitelerimizin Gıda Mühendisliği veya Gıda Teknolojisi bölümlerinde eğitim gören öğrencilere, gıda sektörünün özel ve kamu kurumlarında...
 
 
Şahsene Anar
Nisan 2016
35.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Mustafa Tayar, Canan Hecer
Nisan 2016
40.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
 45 ürün | 1-20 
 1 2 3  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020