Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 42 ürün | 1-20    Sıralama
 
Necla Aran
Şubat 2020
45.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Biyoteknolojisi kitabı, benzer Türkçe kaynaklar arasında içeriği ve kapsamı bakımından ilk ve öncü bir eser olma özelliği taşımaktadır. Kitapta gıda biyoteknolojisi kapsamında yer alan temel...
 
 
Serpil Şahin, Servet Gülüm Şumnu, Haluk Hamamcı ...
Ocak 2020
65.00 TL
Sepete Ekle
   
This book covers fluid flow, heat transfer, mass transfer and applications of this knowledge in unit operations in food and chemical industries. It is written as a textbook for undergraduate...
 
 
Fikri Başoğlu
Eylül 2019
38.00 TL
Sepete Ekle
   
"Yemeklik Yağ Teknolojisi" adlı bu yapıt, özellikle üniversitelerin Gıda Mühendisliği eğitimi, Meslek Yüksekokullarında Gıda Teknolojisi eğitimi alan öğrenciler ile yağ sanayinde çalışan konu ile...
 
 
Duygu Göçmen
Haziran 2019

Baskısı tükenmiştir.
   
Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencileri ve meslektaşlar için hazırlanan bu kitapta; gıda laboratuvar tip ve özellikleri, gıda laboratuvarında uyulması gereken temel güvenlik kuralları ve güvenli...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Nisan 2018
37.40 TL
Sepete Ekle
   
Kitapta verilen yöntemlerin genellikle sadece ilkelerine değinilmekte yetinilmiş, uygulanmaları, aşamalar halinde belirtilmiş, fakat analiz sırasında gerçekleşen reaksiyonlara ve kullanılan cihaz...
 
 
Metin Atamer
Aralık 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
Tereyağı teknolojisi kitabının 1. Bölümünde; Süt Yağının Biyokimyasal ve Fizikokimyasal Özellikleri, Süt Yağının Erimesi, Kristalizasyonu ve Polimorfizm, Süt Yağ Globül Membranı, Süt Yağının...
 
 
Özlem Tokuşoğlu
Ağustos 2017
38.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Muhittin Tayfur
Mayıs 2017

Salgın nedeniyle temin edilememektedir.
   
Günümüzde gıda işleyenler ve üretenler, tüketiciler ve akademik çevrelerdeki araştırmacıların GKM'leri hakkında artan bir ilgisi bulunmaktadır. GKM'leri toksik etkilerini değerlendirilmesi,...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2017
37.04 TL
Sepete Ekle
   
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır. Bu...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2017

Baskısı tükenmiştir.
   
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır. Bu...
 
 
Ömer Faruk Gamlı
Ekim 2016
33.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda maddelerinin hazırlanmasında, üretilmesinde ve depolama koşullarında gerekli olan kalitenin sağlanmasında gıda ile ilgili olarak yapılacak olan kontrol testleri büyük önem taşımaktadır....
 
 
Sıdıka Bulduk
Ekim 2016

Salgın nedeniyle temin edilememektedir.
   
Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler,...
 
 
Fikri Başoğlu
Eylül 2016
35.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu eser gıda mühendisliği öğrencileri, Teknik Bilimlerin gıda bölümünde okuyan öğrenciler ve bu konuda çalışanlara gıda kalite konusunda yardımcı olması amacıyla oluşturulmuştur. Gıda kalite kontrol...
 
 
Fikri Başoğlu, Vildan Uylaşer
Eylül 2016
27.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda analiz yöntemlerinin bir araya getirildiği bu kitap, üniversitelerimizin Gıda Mühendisliği veya Gıda Teknolojisi bölümlerinde eğitim gören öğrencilere, gıda sektörünün özel ve kamu kurumlarında...
 
 
Şahsene Anar
Nisan 2016
35.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Mustafa Tayar, Canan Hecer
Nisan 2016
40.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Mustafa Tayar, Recep Çıbık
Mart 2016
37.00 TL
Sepete Ekle
   
Kitap, etkin öğrenme tekniğine bağlı kalarak, mantıksal ve sistematik bir biçimde temel bilgileri vermek üzere; gerek gıda teknolojisi konusunda öğrenim gören her düzeydeki öğrencilere, gerekse...
 
 
Mustafa Tayar, Canan Hecer
Aralık 2015
35.00 TL
Sepete Ekle
   
Konuya ilgi duyanların gıda mikrobiyolojisi hakkında Ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanan "Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının, gelen öneriler ve eleştiriler doğrultusunda dördüncü...
 
 
Osman Erkmen
Ekim 2015
42.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitap, özel ve resmî laboratuvarlarda çalışan gıda ve ziraat mühendisleri, biyolog ve veterinerler ile gıda mühendisliği, ziraat, biyoloji, gıda teknolojisi, mikrobiyoloji ve veterinerlik...
 
 
R. Paul Singh, Dennis R. Heldman
Eylül 2015
70.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Mühendisliği; fiziksel, kimyasal ve biyolojik bilimlerin, gıdaların işlenmesinde, yeni gıdaların geliştirilmesinde, depolanmasında, taşınmasında ve pazarlanmasında uygulama alanı bulmuş olan bir...
 
 
 42 ürün | 1-20 
 1 2 3  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Uluslararası Yayınevi Belgesi | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik ve Çerez Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2020

 


×
Değerli Okuyucularımız,
Ülkemizde hızla yayılan Covid-19 salgını nedeniyle İstanbul Çağlayan, Kartal ve BAM Adliyesi Şubelerimizin faaliyetleri 23 Mart 2020 tarihinden itibaren geçici olarak durdurulmuştur.
Kitap ihtiyacınızı karşılayabilmek için İstanbul Şişli ve Ankara Strazburg Cad. Şubelerimiz Salı ve Perşembe günleri saat 9:00 – 17:00 arasında hizmet vermeye devam edecektir.
Ayrıca web sitemizden vereceğiniz siparişleriniz aksamadan gönderilmeye devam edecektir.
Bu sıkıntılı süreci kısa sürede atlatmasını ve hastalığa yakalanan herkesin bir an önce sağlığına kavuşmasını diliyoruz.