Kitapta verilen yöntemlerin genellikle sadece ilkelerine değinilmekte yetinilmiş, uygulanmaları, aşamalar halinde belirtilmiş, fakat analiz sırasında gerçekleşen reaksiyonlara ve kullanılan cihaz...
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır.
Bu...
"Reaksiyon kinetiği - Gıdaların bozulma kinetiği" isimli bu kitabın konuyla yakın ilgisi olmayanların bile kolaylıkla anlayabileceği açık bir üslupla ve ayrıntılarla kaleme alınmış olması, gıda...
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2018
Baskısı tükenmiştir.
"Meyve ve Sebze İşleme Teknolojisi" kitabı, ilk defa, 2001 yılında üç cilt olarak yayımlanmış. Gördüğü ilgi üzerine daha sonra kitap, iki cilde dönüştürülerek, çoğu kez yeni bölümler eklenmek ve...
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2018
Baskısı tükenmiştir.
İkinci baskının yapıldığı 2004 yılından başlayarak, kitabın içeriği ile ilgili konularda yayınlanmış bilimsel makaleler olanaklar ölçüsünde izlenmiş ve kitaba yeni bilgilerin alınmasına...
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2017
Baskısı tükenmiştir.
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır.
Bu...
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Ocak 2013
Baskısı tükenmiştir.
"Gıda mühendisliğinde temel işlemler" terimi, çeşitli gıda materyallerine farklı amaçlarla ve değişik şekillerde uygunanan bazı ortak ve genel işlemleri tanımlamak amacıyla kullanılmıştır.
"Gıda...