Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 
Dergi Abonelikleri
   
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Ocak 2010 / 1. Baskı / 414 Syf.

Baskısı tükenmiştir.
 

Diğer Baskılar
 BaskıTarih Fiyatı İndirimli
 3. Kasım 2015 32.00 TL -     Sepete Ekle
   
Konu Başlıkları
Etin Histolojik Yapısı
Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler
Etlerin Soğutulması ve Dondurulması
Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri
Sucuk Üretim Teknolojisi
Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri
Barkod: 9786054118571
Yayın Tarihi: Ocak 2010
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 13x19
Sayfa Sayısı: 414
Yayınevi: Dora Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

 
Yorumlarınızda kitabı neden beğendiğinizi veya beğenmediğinizi açık bir şekilde belirtiniz.
Ahmet Doğanay ...
Nisan 2017
40.00 TL
Sepete Ekle
Kadir Yeşilbağ
Ocak 2017
35.00 TL
Sepete Ekle
Sezgin Şentürk
Ocak 2017
86.40 TL
Sepete Ekle
Önder Canbolat
Ekim 2016
24.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Gizlilik Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2017