İbranice İlk Adım Dr. Ahmet Murat Taşer  - Kitap

İbranice İlk Adım

1. Baskı, 
Mayıs 2020
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
265
Barkod:
9786055010959
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
280,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Özgün diyalogları, anlaşılması kolay dilbilgisi (anlatımı), yoğun kelime bilgisi, dikkat çekici alıştırmalarıyla bu kitap İbranicede iyi iletişim kurabilmek için öğrencilerine gerekli becerileri sunmaktadır. Bu kitap öğrencilerin yazma, okuma ve konuşmada donanım kazanmaları için geliştirilmiştir. Bu kitap, ileri düzey İbranice çalışmaları için bir temel oluşturmaktadır.
Kitap esas olarak, başlangıç seviyesi İbranice materyal içeren 10 üniteden oluşmaktadır. Kitabın sonunda ayrıca, öğrencilerin katılım sağlayabileceği 6 durum diyaloğunu içeren ilave bir ünite bulunmaktadır.
Türkçe-İbranice ve İbranice-Türkçe çalışma sözlüklerinin yanı sıra İbrani Dili'ne özel birtakım fiil yapıları, yine kitabın sonunda yer almaktadır. Her bir bölüm orijinal İbranice yazımı, Latin Alfabesiyle yazılmış okunuşu ve Türkçe çevirisinden oluşmaktadır.
Her bir ünite, otelde konaklamaktan akşam yemeği için arkadaşları ziyaret etmeye ve seyahat etmeye kadar birçok farklı hikaye barındırmaktadır. Bu kapsamlı kitapta, İsrail toprakları, kültürü ve insanlarıyla tanışma yolculuklarında David Malka'ya eşlik ediyoruz. Türkiye'de hazırlanan ilk İbranice Dilbilgisi ve İbranice Öğrenenlere Kelime Bankası kitaplarının yazarının deneyimiyle.
(Tanıtım Bülteninden)
Kitapla İlgili Kategoriler