Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 


 
 Arama Sonuçları
 284 ürün | 1-20    Sıralama
 
Meryem Akoğlan Kozak
Kasım 2017
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Kitap, toplam 8 bölümden oluşmaktadır. Birinci ve ikinci bölümler "Boş Zaman ve Boş Zaman Teorileri" ile "Rekreasyon Kavramı ve Teorileri" ile ilgilidir. Üçüncü bölümde "Liderlik" konusu etraflı...
 
 
Mahmut Demir
Eylül 2017
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Modern toplumlarda artık insanların zorunlu gereksinimlerinden biri olan ve dinlenme, eğlenme, gezme, görme, bilgilenme ve kültürel etkileşimde bulunmasını sağlayan turizm hem ortaöğretim hem de...
 
 
Aytuğ Arslan
Eylül 2017
15.00 TL
Sepete Ekle
   
The knowledge which the students of Tourist Guiding Program have acquired on the archaeology and art history of Anatolia through the formal education process focuses basically Classical Antiquity...
 
 
Hüseyin Altınel
Eylül 2017
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Bu çalışmanın birinci bölümünde, Yiyecek-İçecek Hizmetleri başlığı altında; alanın temel kavramları, özellikleri ve sınıflandırmaları açılmaya çalışılmış. Sektörün temel özelliği emek yoğun faktör...
 
 
Meryem Akoğlan Kozak, Ebru Zencir
Eylül 2017
15.00 TL
Sepete Ekle
   
Başlangıç yıllarında, şifalı et suyu olarak bilinen restoran, zaman içinde yemek yenen yer olarak, günümüzde ise yemek yenen ticari ve sosyal mekânlar olarak tanımlanmaktadır. Klasik dönemden...
 
 
Mehmet Sarıışık
Eylül 2017
19.00 TL
Sepete Ekle
   
İlk insanın yaradılışından başlayan en önemli faaliyet kuşkusuz yeme-içme olgusu olmuştur. Eski çağlardan itibaren yeme-içme gereksinimini karşılayacak çeşitli hammaddeler ve üretim yöntemleri...
 
 
Düriye Bozok, Cevdet Avcıkurt
Eylül 2017
30.00 TL
Sepete Ekle
   
Tüm dünyada kültürel varlığın önemli bir unsurunu oluşturan yöreye özgü ve geleneksel yiyecek-içecekler son yıllarda hızla, gastronominin bilim olarak ifade edilmesine dek uzanan bir etkiye sebep...
 
 
Hüseyin Altınel
Ağustos 2017
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Bu çalışma sadece ve sadece eğitim müfredatlarında geçen konuları içermemektedir. Bu çalışma aynı zamanda sektöre, pratik açılardan ışık tutarak, bir el altı kaynağı olmayı (örneğin bir...
 
 
Murat Doğdubay, Gencay Saatcı
Ağustos 2017
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Birey, belirlediği kriterlere dayanarak, bulunduğu noktadan elde ettiklerine baktığında pozitif bir değerlendirme yapabiliyor ise yaşam doyumuna ulaşmış demektir. Bu anlamda bireyin doyumunu salt...
 
 
Murat Kılıçbey
Ağustos 2017
20.00 TL
Sepete Ekle
   
Turizmden sağlanan gelir oranları diğer sektörlere göre yükselmeye başlayınca hükümetler de bu oranı ülkeleri adına artırmanın çözüm yolları için çalışmalarını artırmış ve daha fazla bu sektöre önem...
 
 
A. Celil Çakıcı
Ağustos 2017
16.50 TL
Sepete Ekle
   
Kongre, konferans, seminer gibi toplantılar ile fuarlar, iş yaşamında önemli bir yer tutmaktadır. "Kongre Turizmi" kapsamında ele alınan bu toplantılar, turizm sektörü açısından son derece...
 
 
Nüzhet Kahraman, Oğuz Türkay
Haziran 2017
16.50 TL
Sepete Ekle
   
Çevre değerlerinde meydana gelen bozulma her geçen gün daha gözle görülür ve hissedilir hale gelmektedir. Bu sayede ekonomik aktivitelerin etkilerinin daha fazla oranda sorgulandığına tanık...
 
 
Ömer Şanlıoğlu
Mayıs 2017
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Bu çalışmada öncelikle uluslararası turizmin başta çekicilikler olmak üzere arz yönlü faktörler ile son dönemde arz yapısında meydana gelen eğilimleri değerlendirilmektedir. Daha sonra ikinci bölümde...
 
 
Fügen Durlu Özkaya, Menekşe Cömert
Nisan 2017
15.00 TL
Sepete Ekle
   
Turizm, gastronomi, toplu beslenme sistemleri, yiyecek-içecek ve aşçılık konularında eğitim alan veya bu alanlara ilgi duyan kişilerin Türk Mutfağını anlayabilmeleri, öğrenebilmeleri amacıyla...
 
 
Aydan Bekar, Burhan Kılıç
Nisan 2017
25.00 TL
Sepete Ekle
   
Yiyecek içecek işletmelerinin başarısında en temel unsur menüdür. Menü bir yiyecek içecek işletmesinin hem itibarı hem de yaşam kaynağıdır. Başarının arkasında yatan en önemli husus da elbette...
 
 
Nevzat Eraslan
Mart 2017
28.00 TL
Sepete Ekle
   
Aşçılık, pek çok mesleği içerisinde barındıran bir meslektir. Aşçı; bir ressam kadar iyi tabak süsleyebilmeli, bir doktor kadar hijyenik olmalı ve bir aşçı kadar da yemeğe lezzet...
 
 
Nazmi Kozak, Meryem Akoğlan Kozak, Metin Kozak
Mart 2017
18.00 TL
Sepete Ekle
   
Turizm, esen her rüzgârdan nem kaptığından bu değişimden belki de en köklü değişime uğrayan sektör oldu. İnternet ve elektronik teknoloji turizm sektöründe köklü değişikler yaptı. Pazarlamadan,...
 
 
Salim Şengel
Şubat 2017
16.50 TL
Sepete Ekle
   
Konaklama işletmeleri kar amacıyla kurulur ve çok çeşitli faaliyetleri gerçekleştirmektedir. Bu faaliyetlerden bazıları işletme amacının gerçekleşmesine yönelik mali nitelikte işlemleri, bazıları ise...
 
 
Mahmut Demir
Şubat 2017
17.50 TL
Sepete Ekle
   
Seyahat acentacılığı ve tur operatörlüğü, farklı anlam ve işlevselliğe sahip iki ayrı kavram olmasına karşın bazı durumlarda birbirinin yerine kullanılarak bir çelişkiyi ortaya çıkarmaktadır; seyahat...
 
 
Meryem Akoğlan Kozak
Şubat 2017
16.50 TL
Sepete Ekle
   
Yüksekokul düzeyinde eğitim veren kurumlarda okutulan Kat Hizmetleri Yönetimi dersine kaynak olmak üzere hazırlanan bu kitapta öncelikle, kat hizmetleri departmanındaki yönetsel konular yanında, bir...
 
 
 284 ürün | 1-20 
 1 2 3 ...  
 
 
Kitap
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Bülten | Gizlilik Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2017