Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Takip Üyelik Yardım İletişim
 
 

 
 Arama Sonuçları
 38 ürün | 1-20    Sıralama
 
Fikri Başoğlu
Ocak 2017
26.00 TL
Sepete Ekle
   
"Yemeklik Yağ Teknolojisi" adlı bu yapıt, özellikle üniversitelerin Gıda Mühendisliği eğitimi, Meslek Yüksekokullarında Gıda Teknolojisi eğitimi alan öğrenciler ile yağ sanayinde çalışan konu ile...
 
 
Necla Aran
Aralık 2016
40.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda biyoteknolojisi mikroorganizma, bitki ve hayvanlar gibi canlı organizmaların, bu organizmalardan izole edilen metabolitlerin yeni gıda ürünleri ve katkı maddeleri eldesinde kullanımları; gıda...
 
 
Ömer Faruk Gamlı
Ekim 2016
22.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda maddelerinin hazırlanmasında, üretilmesinde ve depolama koşullarında gerekli olan kalitenin sağlanmasında gıda ile ilgili olarak yapılacak olan kontrol testleri büyük önem taşımaktadır....
 
 
Sıdıka Bulduk
Ekim 2016
18.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitapta sırasıyla; gıda teknolojisinin tarihçesi, değişen beslenme alışkanlıkları, gıda teknolojisinin tanımı, gıda muhafaza yöntemleri, gıdaların muhafaza yöntemlerindeki teknolojik gelişmeler,...
 
 
Serpil Şahin, Servet Gülüm Şumnu, Haluk Hamamcı ...
Eylül 2016
55.00 TL
Sepete Ekle
   
This book covers fluid flow, heat transfer, mass transfer and applications of this knowledge in unit operations in food and chemical industries. It is written as a textbook for undergraduate...
 
 
Şahsene Anar
Nisan 2016
25.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Mustafa Tayar, Canan Hecer
Nisan 2016
26.00 TL
Sepete Ekle
   
 
 
Mustafa Tayar, Recep Çıbık
Mart 2016
27.00 TL
Sepete Ekle
   
Kitap, etkin öğrenme tekniğine bağlı kalarak, mantıksal ve sistematik bir biçimde temel bilgileri vermek üzere; gerek gıda teknolojisi konusunda öğrenim gören her düzeydeki öğrencilere, gerekse...
 
 
Mustafa Tayar, Canan Hecer
Aralık 2015
25.00 TL
Sepete Ekle
   
Konuya ilgi duyanların gıda mikrobiyolojisi hakkında Ön bilgileri alabilecekleri bir kaynak olarak hazırlanan "Gıda Mikrobiyolojisi" kitabının, gelen öneriler ve eleştiriler doğrultusunda dördüncü...
 
 
Şahsene Anar
Kasım 2015
32.00 TL
Sepete Ekle
   
İnsanların beslenmesinde et ve et ürünleri önemli bir yer tutmaktadır. Hayvansal gıdalar içersinde yer alan et; üretimi kolay, lezzetli, doyurucu, üstün kaliteli proteinler, hayati öneme sahip...
 
 
Osman Erkmen
Ekim 2015
40.00 TL
Sepete Ekle
   
Bu kitap, özel ve resmî laboratuvarlarda çalışan gıda ve ziraat mühendisleri, biyolog ve veterinerler ile gıda mühendisliği, ziraat, biyoloji, gıda teknolojisi, mikrobiyoloji ve veterinerlik...
 
 
R. Paul Singh, Dennis R. Heldman
Eylül 2015
60.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Mühendisliği; fiziksel, kimyasal ve biyolojik bilimlerin, gıdaların işlenmesinde, yeni gıdaların geliştirilmesinde, depolanmasında, taşınmasında ve pazarlanmasında uygulama alanı bulmuş olan bir...
 
 
Mustafa Özen
Haziran 2015
45.00 TL
Sepete Ekle
   
Kitap üç bölümden oluşmaktadır. İlk bölümde incelenen kanunlar bakımından ortak konu olan sorumluluk incelenmiştir. Sorumluluk kapsamında; cezai, hukuki ve idari sorumluluk ele alınmıştır. Daha...
 
 
Bekir Sıtkı Cemeroğlu
Mayıs 2015
25.00 TL
Sepete Ekle
   
"Reaksiyon kinetiği - Gıdaların bozulma kinetiği" isimli bu kitabın konuyla yakın ilgisi olmayanların bile kolaylıkla anlayabileceği açık bir üslupla ve ayrıntılarla kaleme alınmış olması, gıda...
 
 
Canan Hecer, Beyza Ulusoy
Şubat 2015
27.00 TL
Sepete Ekle
   
Beslenme insanlık tarihi kadar eski bir bilinçtir. Bilgisi ve bilimi ise yüzyıllardır güncelliğini hiç kaybetmeyecek şekilde kendisini yenilemektedir. Beslenmenin insanlık için bu kadar önemli bir...
 
 
Muhittin Tayfur
Ocak 2014
16.50 TL
Sepete Ekle
   
Günümüzde gıda işleyenler ve üretenler, tüketiciler ve akademik çevrelerdeki araştırmacıların GKM’leri hakkında artan bir ilgisi bulunmaktadır. GKM’leri toksik etkilerini değerlendirilmesi, olası...
 
 
Mustafa Tayar, Velaaddin Kılıç
Ocak 2014
38.00 TL
Sepete Ekle
   
İnsanlığın dünyada varoluşundan beri; giyinme, barınma ve beslenme gibi üç temel ihtiyaç ön plana çıkmıştır. Bunların içerisinde en önemli yeri beslenme almaktadır. Beslenme sağlıklı yaşamın temel...
 
 
Fikri Başoğlu
Ocak 2014

Baskısı tükenmiştir.
   
Bu eser gıda mühendisliği öğrencileri, Teknik Bilimlerin gıda bölümünde okuyan öğrenciler ve bu konuda çalışanlara gıda kalite konusunda yardımcı olması amacıyla oluşturulmuştur. Gıda kalite kontrol...
 
 
Vildan Uylaşer, Fikri Başoğlu
Ocak 2014

Baskısı tükenmiştir.
   
Gıda analiz yöntemlerinin bir araya getirildiği bu kitap, üniversitelerimizin Gıda Mühendisliği veya Gıda Teknolojisi Bölümlerinde eğitim gören öğrencilere, gıda sektörünün özel ve kamu kurumlarında...
 
 
Osman Erkmen
Ekim 2013
50.00 TL
Sepete Ekle
   
Gıda Mikrobiyolojisi; gıda mühendislerine, çevre mühendislerine, gıda teknologlarına, ziraat mühendislerine, biyologlara, mikrobiyologlara, veterinerlere, hijyenistlere, bu alanlarda eğitim alan veya...
 
 
 38 ürün | 1-20 
 1 2  
 
 
Kitap
Bülten
Bülten
Kitap
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Gizlilik Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2017