Ticaret Hukuku ve İlgili Alanlar Bibliyografyası (Sigorta ve Deniz Ticareti Hukuku Hariç) Yrd. Doç. Dr. Fatih Aydoğan  - Kitap

Ticaret Hukuku ve İlgili Alanlar Bibliyografyası

(Sigorta ve Deniz Ticareti Hukuku Hariç)

1. Baskı, 
Kasım 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
14x22
Sayfa:
427
Barkod:
9789755372266
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
300,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Ticaret Hukuku ve ilgili alanlarda yapılmış bilimsel çalışmaların (monografik eser, makale, armağan, mütalâa, sempozyum kitapları, tezler) bir araya getirilmesi için bir bibliyografya kitabı hazırlanmasına yönelik çalışmalarımız, Hocamız Prof. Dr. Abuzer Kendigelen'in bu konudaki düşüncesini bizimle paylaşması ile başladı. Hocamız, özellikle Prof. Dr. Yaşar Karayalçın öncülüğünde hazırlanan ve Banka ve Ticaret Hukuku Araştırma Enstitüsü tarafından yayınlanan "Borçlar-Ticaret ve Banka Hukuku Bibliyografyası''nda en son taraması yapılan dönemin 1998-1999 yılları olması sebebiyle, 2000 yılından bu yana böyle bir çalışmanın yapılmamış olmasına işaret ederek, bizleri bu konuda teşvik etti.
Elimizdeki çalışmanın tamamlanabilmesi de, Kendisinin hazırlık sürecini takibi ve zaman zaman da kati süreler vermesi suretiyle mümkün oldu. Çalışmadaki bazı eksikliklerin sebebi ise, Hocamızın talimat ve önerilerini tam olarak yerine getirememiş olmamızdır. Kendisine çalışmaya olan katkıları ve her zamanki yol göstericiliği için teşekkür ediyoruz. (Önsöz’den)
Kitapla İlgili Kategoriler