3D Studio Max Haluk Tatar  - Kitap

3D Studio Max

1. Baskı, 
Mayıs 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
32
Barkod:
9786055106225
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Yıllardır Türkiye’de bilgisayar ve bilişim yayıncılığının önde gelen kuruluşu olan Pusula Yayıncılık, yine bir ilke imza atıyor: Pusula Akademi Görsel Eğitim dizisi, DVD Book adı verilen yeni bir kategoride, en karmaşık yazılımları profesyonel şekilde hazırlanmış videolarla kullanıcılara sunuyor. Böylelikle 1000 sayfalık basılı kitaplara ya da eğitim kuruluşlarına verilen astronomik ücretlere gerek kalmayacak! DVD’nizi bilgisayarınıza takın ve istediğiniz dersten başlayarak 3D Studio Max’i öğrenmeye başlayın. Görsel eğitim setlerinin basılı kılavuzlarında da DVD’de ele alınan yazılımlar hakkında ayrıntılı bilgi, kullanım kılavuzu ve DVD’nin ayrıntılı içeriği yer alıyor...
Pusula Akademi Görsel Eğitim dizisinin dördüncüsü olan 3D Studio Max’i, tüm yönleriyle öğrenip kullanmak isteyen herkes için hazırlanan bu DVD ile, iki ve üç boyutlu modellemeler yapabilecek, kendi animasyonlarınızı hazırlayabileceksiniz.
3D Studio Max, 3 boyutlu yazılımlar ve video eğitiminde uzmanlığıyla tanınan Haluk Tatar tarafından hazırlandı. DVD’de konularına göre kategorilendirilmiş, kolay konulardan zorlarına doğru sıralanmış tam 186 video bulunuyor.
Kitabın Konu Başlıkları
.
3D Studio Max’e Giriş
.
Dosyalar ile Çalışma
.
Nesneler ile Çalışma
.
Modelleme ve Düzenleme Komutları
.
Modelleme Teknikleri
.
Object–Space Düzenleme Komutları
.
Modelleme Teknikleri
.
Malzeme ve Haritalama
.
Temel Katılar
.
Birleşik Nesneler
.
Gelişmiş Katılar
.
Space Warp
.
Ram Player
.
Malzeme Düzenleyici
.
İki Boyutlu Modelleme
.
Işıklandırma
.
Kameralar
.
Animasyon
.
Kaplama
.
Special F–X
.
Uygulamalar