Kadın Tüketici ve Reklam Yrd. Doç. Dr. Nil Esra Dal  - Kitap

Kadın Tüketici ve Reklam

1. Baskı, 
Haziran 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x23
Sayfa:
180
Barkod:
9786053271826
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Fiyatı:
125,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
"Kadın Tüketici ve Reklam" kitabı üç bölümden oluşmaktadır. Kitabın birinci bölümünde, kadın tüketici, tüketim kültürü, kadın tüketicilere yönelik pazarlama, kadın ve erkek tüketicilerin karşılaştırılması, kadınlar ile iletişimin önemli unsurları, Türkiye'de kadın profili, kadın tüketici pazarının bölümlendirmesi, kadın tüketici hedef pazarının seçilmesi ve ürün ve hizmetlerin konumlandırılması ve kadın tüketicilere yönelik pazarlama stratejileri ele alınmıştır.
İkinci bölümde, işletmelerin reklâm mesajına yönelik kadın tüketicilerin tutumları ele alınmıştır. Bu bölümde, reklâm tanımı ve türleri, reklâm ve mesaj stratejisi, reklâmlarda mesajın iletilme şekli, reklâmlarda kadının betimlenme şekli, reklâm medyaları ve reklâm medyası seçimi ve reklâm ve tutum ayrıntılı olarak ele alınmıştır.
Kitabın son bölümü olan üçüncü bölümde ise, kadın tüketicilere yönelik bir çalışma bulunmaktadır. Üçüncü bölümdeki araştırma, farklı sosyoekonomik düzeydeki kadın tüketicilerin reklâm mesajlarına karşı tutumlarının incelenmesine odaklanmıştır.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Kadın Tüketiciler ve Kadın Tüketicilere Yönelik Pazarlama Stratejileri
.
İşletmelerin Reklam Mesajlarına Yönelik Kadın Tüketicilerin Tutumları
.
Farklı Sosyo–ekonomik Düzeydeki Kadın Tüketicilerin Reklam Mesajlarına Karşı Tutumlarının İncelenmesi: Eskişehir İli Uygulaması