İşyeri Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği Hazırlık Kılavuzu Ozan Özdemir, Emin Arslan, Cengizhan Lek  - Kitap

İşyeri Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği Hazırlık Kılavuzu

1. Baskı, 
Nisan 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
19x27
Sayfa:
1047
Barkod:
9786051570525
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Hazırlamış olduğumuz bu kitap İş Güvenliği Uzmanlığı ve İşyeri Hekimliği Sınavlarına hazırlanan adaylar için en önemli çalışma kaynağı olacaktır. Henüz ülkemizde yeni gündemde olan bu alanda, adaylar kaynak bulmakta güçlük çekmektedir. Bu kitabın çıkış noktası da adayların ihtiyaç duydukları alanla ilgili her şeyi bulabilecekleri yalnızca gerekli yönetmelik ve yasaları öğreten soru bankası formatında bir kaynak oluşturma düşüncesidir.
Uzmanlarımız tarafından hazırlanan ve adayların girecekleri sınava yönelik ihtiyaçlarını tam olarak karşılayacağına inandığımız bu kaynak ile sınavlara bir adım önde gireceksiniz. Kitapta ayrıntılı açıklamalı çözümlü sorular, sınavda çıkmış soru ve çözümleri ve 3 adet deneme sınavı hazırlanmıştır. Sor ular sınavda çıkabilecek yapıda olup anlatılan konunun Önemli noktaları vurgulanmıştır.
Açıklamalar ise konuları kısaca özetleyip en kısa yoldan adayın bilgisine sunmaktadır. Konu başlarında konuyla ilgili varsa kanun, yönetmelik veya tüzük resmi gazetede yayınlanan en güncel haliyle verilmiştir. Kitap A, B, C sınıfı İş Güvenliği Uzmanları ile İşyeri Hekimi olmak isteyen adaylarımız için hazırlanmıştır.