Kategoriler
Eser Adı Yazar Yayınevi Açıklama İçindekiler Barkod
Arama  
Ana Sayfa Sipariş Üyelik Yardım İletişim
 
 
Kitapları görmek için kitabevlerimize uğrayın
   
Et ve Et Ürünleri Teknolojisi
Ocak 2010 / 1. Baskı / 414 Syf.

Baskısı tükenmiştir.
 

Diğer Baskılar
 BaskıTarih Fiyatı İndirimli
 2. Ocak 2012 27.00 TL -     Sepete Ekle
   
Konu Başlıkları
Etin Histolojik Yapısı
Ette Kesim Sonrası Görülen Değişiklikler
Etlerin Soğutulması ve Dondurulması
Et Üretiminde Kullanılan Makineler, Temel İşlemler, Hammade ve Katkı Maddeleri
Sucuk Üretim Teknolojisi
Pastırma, Kavurma, Konserve, Hazırlanmış Et Karışımları, Jöle İşkembe ve Füme Dil Üretim Teknolojileri
Barkod: 9786054118571
Yayın Tarihi: Ocak 2010
Baskı Sayısı:  1
Ebat: 13x19
Sayfa Sayısı: 414
Yayınevi: Dora Yayıncılık
Kapak Türü: Karton Kapaklı
Dili: Türkçe
Ekler: -

 
Yorumlarınızda kitabı neden beğendiğinizi veya beğenmediğinizi açık bir şekilde belirtiniz.
Prof. Dr. Mustafa Tayar ...
Mart 2014
30.00 TL
Sepete Ekle
Mustafa Tayar ...
Ocak 2013
21.60 TL
Sepete Ekle
Ali Bahadır ...
Eylül 2012
25.00 TL
Sepete Ekle
Şahsene Anar
Ocak 2012
27.00 TL
Sepete Ekle
 
Kitap
Bülten
Dergi Abonelikleri
Kitap
İndirimli Kitaplar
 
 
Ana Sayfa | Hakkımızda | Gizlilik Sözleşmesi | Üye Sayfası | Yardım | İletişim
Akademik ve Mesleki Yayınlar

Seçkin Yayıncılık San. Tic. A.Ş.
Copyright © 1996 - 2014