Şantiyede Olay Var! Firuzan Baytop  - Kitap

Şantiyede Olay Var!

2. Baskı, 
Şubat 2015
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
104
Barkod:
9789944757799
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Yayınevi:
Baskısı tükenmiştir.
Kitabın Açıklaması
Şantiyede Olay Var! Firuzan Baytop Şantiyede Olay Var!, Firuzan Baytop’un, 50 yılı aşkın bir süreye yayılan uluslararası şantiye deneyimlerinden süzülen ders alınacak sıra dışı öyküleri okuyucuya aktarmayı hedefliyor.
Bir şantiyede çalışmaya başladıkları andan itibaren mimarların, mühendislerin, teknisyenlerin başlarına neler gelir? Ne gibi sorunlarla, olaylarla karşılaşabilirler? Bunları önceden kestirmenin elbette olanağı yok. Ancak kitap, öğretici ve akılda kalıcı kimi deneyimleri aktardığından, bu yönüyle, şantiyede çalışmaya başlayan kişiler için vazgeçilmez bir rehber olma niteliği taşıyor.
Firuzan Baytop, Türkiye’deki ve yurtdışındaki muhtelif yapı üretim süreçlerinde, farklı kurum ve kişilerle birlikte edindiği uygulama deneyimlerinden yararlanarak hazırladığı kitap aracılığıyla, özellikle genç meslektaşlarına şöyle sesleniyor: “Ben burada 53 yıllık şantiye yaşantımda başımdan geçen olayların ve karşılaştığım problemlerin örnek oluşturabilecek, sıra dışı bir bölümünü sizlere sunuyorum. Ki, şantiye yaşamına hazırlıklı olasınız, şaşırmayasınız ve de en önemlisi kendinize dersler çıkarasınız. ”Bu kitap, yazarın bir şantiyeyi kurmanın ve yönetmenin esaslarını anlattığı Şantiye Yönetimi adlı kitabındaki bilgileri destekleyici anılardan oluşmaktadır ve bu niteliğiyle de onların tamamlayıcısıdır. O nedenle iki kitabın birlikte kullanılması önerilir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Şantiyelerden Ders Alınacak Sıradışı Öyküler