Toplam Kalite Kontrol Kalite Güvenliği ve ISO 9000 Standartları Toplam Kalite Yönetimine İlişkin Bir İşletme Uygulaması Prof. Dr. İrfan Ertuğrul  - Kitap

Toplam Kalite Kontrol

Kalite Güvenliği ve ISO 9000 Standartları Toplam Kalite Yönetimine İlişkin Bir İşletme Uygulaması

3. Baskı, 
Ağustos 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
16x24
Sayfa:
446
Barkod:
9786053270201
Kapak Türü:
Karton Kapaklı
Kitabın Fiyatı:
275,00
İndirimli (%10):
247,50
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Kitabın birinci bölümünde kalite ve temel kavramlar, ikinci bölümünde kalite kontrol ve gelişimi, üçüncü bölümünde Toplam Kalite Kontrol, dördüncü bölümünde toplam kalite yönetimi, beşinci bölümünde kalite kontrol çemberleri, altıncı bölümünde istatistiksel kalite kontrol ve kullanılan teknikler, yedinci bölümünde istatistiksel süreç kontrolü ve kontrol grafikleri, sekizinci bölümünde kalite güvenliği ve ISO 9000 Kalite & ISO 14000 Çevre Yönetim Sistemi ve dokuzuncu bölümde ise, işletmelerde rekabet aracı olarak kalite ele alınmıştır. Kontrol grafiklerinin çözümünde WinQSB yazılım programı kullanılarak elde edilen çözümler ve ayrıca son kısımda yer alan kalite sözlüğü kitaba özgünlük katan öğelerdir.
Kitabın üçüncü baskısında, ISO 9000 Kalite & ISO 14000 Çevre Yönetim Sistemi hakkında ayrıntılı bilgi verilerek sekizinci bölüm geliştirilmiş ve toplam kalite kontrol tekniklerinin uygulanabilirliği, bir işletmede uygulanarak gösterilmiştir.
Kitabın Konu Başlıkları
.
Kalite ve Temel Kavramlar
.
Kalite Kontrol ve Gelişimi
.
Toplam Kalite Kontrol
.
Toplam Kalite Yönetimi
.
Kalite Kontrol Çemberleri
.
İstatiksel Kalite Kontrol ve Kullanılan Teknikler