Prof. Dr. Ejder Yılmaz'a Armağan (2 Cilt) Yrd. Doç. Dr. Emel Hanağası, Yrd. Doç. Dr. Mustafa Göksu  - Kitap

Prof. Dr. Ejder Yılmaz'a Armağan

(2 Cilt)

1. Baskı, 
Aralık 2014
Kitabın Detayları
Dili:
Türkçe
Ebat:
17x25
Sayfa:
2145
Barkod:
9789754649031
Kapak Türü:
Ciltli
Fiyatı:
750,00
Temin süresi 2-3 gündür.
Kitabın Açıklaması
Sayın Hocamız Prof. Dr. Ejder Yılmaz'in uzun yıllar hizmet verdiği ve sayısız öğrenci yetiştirdiği Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nin önderliği ile farklı üniversitelerde görev yapan ve kendi öğrencisi olan akademisyenlerden oluşan bir Yayın Kurulu tarafından, yine çok sayıda farklı üniversitede görev yapan akademisyenlerden oluşan bir Danışmanlar Kurulu'nun desteği ile hazırlanmış olan bu eseri çok değerli Hocamıza bir Armağan olarak sunuyoruz.
Sayın Hocamız Prof. Dr. Ejder Yılmaz'in Medeni Usul ve İcra - İflas Hukuku alanında ortaya koyduğu eserlerin değeri ve yetiştirdiği Hukukçuların sayısı, bu Armağan'a katkıda bulunan yazarların sayısı ile çalıştıkları kurumların ve yazdıkları konuların çeşitliliğinden de kolaylıkla görülebilmektedir. Armağan'a akademisyenlerin yanı sıra çok sayıda uygulamacının da katkıda bulunmuş olması, Hocamızın hukuk yazınının yanı sıra, hukuk uygulamasındaki etkisini de ortaya koymaktadır. Hocamıza, hukuk yazınına olan katkılarını sürdüreceğinden emin olduğumuz emeklilik hayatında sağlık ve mutluluk diliyor ve yetişmemiz için verdiği emeklerden ötürü kendisine minnet ve şükranlarımızı sunuyoruz.
Bu Armağan'in hazırlanmasında bize destek olan ve hakemlik yaparak Danışmanlar Kurulu'nu oluşturan tüm hocalarımıza, makale ve anı yazısı göndererek katkıda bulunan tüm yazarlara, bize her türlü desteği sunan Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Sayın Prof. Dr. Arzu Oğuz ile Fakülte Yönetim Kurulu'na, Fakülte'deki yoğun akademik ve idari işlerinin arasında zaman ayırarak bu Armağan'in hazırlanmasında çok büyük emek sarf eden Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Medeni Usul ve İcra - İflas Hukuku Anabilim Dalı Araştırma Görevlileri Hikmet Bilgin, Hakan Hasırcı ve Melek Savaşçı Işık'a ve bu denli geniş hacimli bir kitabı çok kısa bir süre içerisinde yayınlayan Yetkin Hukuk Yayınları'nın değerli sahipleri Ziya Gülkök ve Muharrem Başer ile kitabı yayına hazırlayan başta Serap Özer Rol olmak üzere Yetkin Yayınevi'nin tüm değerli çalışanlarına en içten teşekkürlerimizi sunarız. (Yayın Kurulu)